perjantai 18. kesäkuuta 2010

täpliä

Ensinäkin, kävi tyhmä moka opi lakkauksen kanssa. Tein toissapäivänä uusilla opi lakoilla manikyyrin teemalla suklaaseen dipatut mansikat. :D lakkaus onnistu hyvin mutta tein sen niin myöhään etten sit enää ehtiny kuvaamaan. No eilen siivosin sit hullun raivolla, niin eiköhän koko lakkaus mennyt ihan pilalle :D eli valitettavasti ei VIELÄ o.p.i kuvia.
Niin ja monikko muoto "opin lakoilla" johtunee tästä ihanuudesta: (ps. en ostanut omilla rahoilla ;) )
Lakan sain tässä ihanassa pussissa ja mukaan vielä o.p.i esite. Niin ja lakkahan on nimeltään I´m fondue of you. Oli alennuksessa -40 % ja hinnaksi jäi 8.88. Tässä viel kaveri kuva :)

Tänään lakkasin tämän näköisen lakkauksen:

Eveline party colors 376 ja noi täplät Nfu Oh 64.
Ei mikään kovin näyttävä tai erikoinen manikyyri mutta nopea, ei ollut aikaa tehdä yksityiskohtaisempaa. Ens viikolla onneks pitäis olla ees vähän enemmän aikaa.. Pitääpä alkaa miettimään juhannus kynsiä! onko teillä jo selvät sävelet niille?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mietin ite kanssa justiin tänään että MITÄ JUHANNUKSENA KYNSIIN! Kuinka taiteilla juhannuskokko, vai pysyiskö vaan kesäväreissä ja perhosissa? vai ehkä sittenki perinteinen juhannussää kynsissä, eli jotain oikein veden ja myrskyn väristä? apua miten paljon vaihtoehtoja !

HP kirjoitti...

niinpä! tosi mielenkiintosta nähdä itse kunkin juhannuspostaus! :D pitää kyl alkaa jo pohtiin.. :)

shiny kirjoitti...

Voi ei! En mä oo ees vielä ajatellut asiaa! Pitää varmaan lähtee siitää mitä laittaa päälle...

HP kirjoitti...

niin ehkä :)