sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

I like I cant refuse it

Olin toissapäivänä ostoksilla ja yllättäen mukaan tarttu taas kynsijuttuja :) Tässä ostokset:


Nfu Oh 40 ja 64. Tykkään! Tosi kauniita sekä kynnellä että purkissa :)


Dependin lakkoja ja yksi snowcrystallin lakka. Näin nopeesti testattuna nuo dependin lakat vaikuttaa kovin paksuilta, ja itse asiassa tota violettia kokeilinkin jo. Ei mikään paras levittää :/ mut toisaalta eilen tuli mieleen että näitähän vois ehkä käyttää myös konadlaatoissa? Aika normaalin värisiä nämä lakat mutta ei mulla tän värisiä viel ollut :) Ostin nämä kaikki kickiksistä.Kynsitarroja,tekokynsiä ja musta wild and crasy lakka. Nämä kaikki ostin seppälästä. Ja tekokynnet ei todellakaan ole tulossa kynsiini, selitän myöhemmin mitä varten ne ostin.. ;) Yleensä en kauheesti tykkää ostaa seppälästä halppis kynsijuttuja mutta nyt ostin tuon mustan lakan, ja ensivaikutelma on ihan ok..

Sitten kynsiin. Mun kynnet näyttää nyt tältä, mutta kohta ajattelin alkaa tekemään uuden manikyyrin :)

Kynnet eivät pääse oikeuteensa kuvissa :/. Mutta kummiskin. Alla Dependin uusi aluslakka/kynnenvahvistaja. Päällä Dependin violetti lakka ja sitten päällä vielä Nfu Oh 40.

7 kommenttia:

BlahBlahPrincess kirjoitti...

Hienot kynnet ;) Jos postailet usein voisin ryhtyä lukijaksi :)

HP kirjoitti...

Kiitos. :) jep ajattelin kyl suht usein kirjotella tänne, ainakin sillon kun on uudet kynnet :)

shiny kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
shiny kirjoitti...

Oih, kunnon ostosreissu olikin! Kyllä tuo Nfu-Oh 40 on hieno tummien lakkojen päällä. Paljonko se muuten kustantaa tuolla Kicksissä? Mäkin olen aika uusi bloggaaja:) Käyppä muuten vilkaisemassa. Ryhdyin lukijaksesi btw:)

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa ku tulee uusia kynsiblogeja, näitä on mukava seurata ! ja itseki kuolaan tuota nfu-oh 40 lakkaa, se on NIIIIN hieno ! käyppäs tsekkaamassa miunkin blogi joskus joutessas :)

Anonyymi kirjoitti...

Aikast ihana mintun vihreä kieltämättä! :)
Ps. Liityin lukijoihisi :)

HP kirjoitti...

Shiny, en ostanut kickistä Nfu Ohja, niitä ei myydä sieltä :) Ne on ostettu http://www.entitybeauty.fi/ täältä, ensin tilasin netistä ja sit noudin ne :)
Jep tuo lakka sopii kyl vaan tummien lakkojen kanssa :) Juu käyn kohta vilkaisemassa :)

Mutukainen, se on kyl hieno, itse kuolasin aika pitkän aikaa ja lopulta rohkenin tilata :) juu käyn katsomassa blogiasi :)

Tarzan, kiva kiva. :)