keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

It was love at first sight

Alan ymmärtämään o.p.i hehkutusta :D eilen oli ihan pakko lakata varpaankynnet sillä ja testata minkälaisen lakan menin ostamaan. Mahtava on hyvä sana kuvailemaan sitä. Levittyy hyvin tasaisesti, ja ei tarvitse kun kaksi kerrosta kokonaan peittämään. (yksikin kerros varpaankynsissä riittäisi) Hassua miten valaistus vaikuttaa tämän lakan väriin, mielestäni luonnonvalossa on kaunimmillaan, näin yöllä näyttää melko punaiselta.

Syy siihen miksi lakkasin varpaankynnet enkä sormien oli se että edellinen manikyyri oli vielä niin hyvässä kunnossa että en viittinyt eilen vielä sitä poistaa :) mutta nyt lakkaan juuri o.p.illa  kynsiäni, mutta valmiiksi nämä tulee vasta huomenna. Sitten ehkä kuvia, jos ehdin ottamaan ulkona. (en tykkää sisäkuvista)

Nämä varvas kuvat olen kummiskin ottanut sisällä.. Ja sen huomaa! Haha, enpäs laitakkaan tähän niitä kuvia. Huomasin nimittäin että omistan ehkä rumimmat varpaat ikinä! :(

Pohdin tänään tätä mun lakkoani vähän "syvällisemmin". Päätin että lakko pysyy siltä osin että en osta kynsijuttuja omilla rahoillani, mutta jos saan jonkun muun ostamaan itselleni vaikka lakkapullon niin silloin lakko ei ole voimassa ;) heh.

Ettei tämä postaus jää ihan tylsäksi, pelkäksi tekstiksi laitan pari kuvaa kauan sitten tekemistäni kynsistä.


Huom noissa tähti kynsissä kissan raatelu jäljet :D Harmittaa etten nyt äkkiseltään löytäny kuvia mun vappukynsistä, ne oli aika "veikeet".
Outoa kyllä, koulun loppuminen ja kesäloma näkyy kynsissäni. Nimittäin kynsinauhoissani. Koulussa mulla oli aina penaalissa kynsinauhavoidetta ja oli tapana laittaa sitä kynsiin aina tunnilla. Nyt kynsinauhat on ihan hirveessä kunnossa ja "aukenee" jo.. Pitäis vissiin ottaa taas joka päiväseks tavaks laittaa sitä voidetta.

2 kommenttia:

shiny kirjoitti...

En malta odottaa niitä OPI-kuvia:) kivoja nuo lakkaukset muuten

HP kirjoitti...

sun pitää malttaa viel ainakin tovi.. :( ehkä teen juhannuskynteni niistä/siitä.. :)