sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Fine, fresh, fierce

Oon ollu tän loppu viikon reissusta, siksi tämä hiljaisuus täällä blogissa. :)
Tietenkin reissusta tulee aina jotain ostettua :) Tässä ostos reissun antimia, arvostelut/mielipiteet tuotteista sit myöhemmin. Calvin Klein pakkaus; kaksi huulikiiltoa ja kaksi kynsilakkaa. Huulikiillot vaikuttavat tosi laadukkailta ja hyviltä, mutta kynsilakat oli kieltämättä pieni pettymys. Kaduttaa ehkä hieman etten ottanut sellaista pakkausta missä oli 2 luomiväriä ja eyeliner. Tai sit kynsilakka, luomiväri ja eyeliner.

Huom! älkää välittäkö hirveistä kynsistä..
 Sitten vielä Konad m15 laatta.

Ostin myös alesta valkoiset ihan perus balleriinat joita en jaksanut edes kuvata :)

Ai niin pitikin sanoa että varmaan mikään manikyyri ei ole kynsissäni yhtä hyvin kestänyt kuin se kesäinen h&m:n lakoilla lakattu, viimeksi esittelemäni. Lakkasin sen maanantaina ja vielä perjantaina kynnet oli siedettävässä kunnossa! Nyt pihalle makoilemaan ja tekemään uutta manikyyriä :)
Tämän tahdissa on hyvä lakata kynsiä ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuo alempi vaalea huulikiilto näyttää varsin somalta ! näyttäs vähän sen väriseltä, että itsekin voisin osata käyttää. odotan siis varsin innolla että esittelet sen huulilla ja kerrot enemmän ! oliko miten arvokas tuo setti?

H kirjoitti...

Jep, itselleni jätän tuon alemman huulikiillon, mut taidan myydä tuon tummemman. :) piakoin yritän jonkunmoista "arvostelua" kyhätä, vaikka en sinäänsä meikestä mitään tiedä :) Oli 10 euroa alennuksessa, muuten olis ollut 25 euroa.

Anonyymi kirjoitti...

okei jipii, sitä odotellessa :)