perjantai 20. elokuuta 2010

Cuz if you liked it then you should have put a ring on it

Ensin kynnet, joista en pitänyt lainkaan. Käytin uutta wild and crazy lakkaa niihin ja kuorrutin mun uudella Goshin lakalla. Nämä ehti olemaan yhden päivän kynsissä, mutta en tykännyt ja poistin ne sit aika nopeesti ja värkkäsin uudet. Toi uusi wild and crazy oli todellinen pettymys kyllä, harmi :/ ei ole kynnellä yhtä kivan värinen kun purkissa.Tässä kuva kummiskin niistä kynsistä.. Koirakin näköjää päässy taustalle!

Sitten uudet kynsilakat:
Depend numerot: 054, 192 ja 181.

Päätin kokeilla tota ihanaa nude lakkaa heti ensimmäiseksi! Ja kannatti kyllä :)

 Kuristin nasua :S
Mitä mieltä ootte, onko liikaa tarroja yms. koristeita? Ite en osaa päättää onko nyt liikaa vai ei :D Kaunis lakka kyllä pitää ilman mitään koristeita, mutta toivon että en ainakaan pilannut lakan upeutta koristeilla!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi beige ! joutusko laittamaan monta kerrosta ? tosi kivat kynnet, ei oo mun mielestä liikaa koristeita (=

H kirjoitti...

2 kerrosta laitoin ja paikkailin sieltä mistä oli tarvis :) kiitos!

Sinsaukko kirjoitti...

Vähän ihanan värinen nude<3 Rakastuinko? ;) Minunkaan mielestäni ei ole liikaa koristeita. Tuo ensimmäinen Dependkin on kyllä namin värinen. Harmi kun petyit tuohon Wild & Crazyn lakkaan :/

H kirjoitti...

Juu todellakin rakastuin! :) Juu niin on, tosin aika räikeä niin pitää miettiä tarkasti miten ja missä sitä käyttää :) Ja joo melkoinen pettymys tuo oli kyllä :/

Luna kirjoitti...

ihanat noi nudekynnet!! ja ei kyl oo yhtään liikaa koristeita - just sopivasti! ;) noi kaikki Depend-lakat on ihanan värisiä!

Luna

H kirjoitti...

Hyvä että sinäkin tykkäät :) Jep niin on, tosin yks noista on vaan aluslakka :>