keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kysely on päättynyt

Pitäisikö tämän blogin keskittyä vain kynsiin? 

Kyllä pitäisi
  9 (40%)
 
Ei, vaihtelu virkistää!
  9 (40%)
 
Ihan sama
  4 (18%)
 

Ääniä tähän mennessä: 22
Kysely päättynyt


No niin, nyt on taas kysely päättynyt ja ihme kyllä, tilanne meni tasan! Tämän johdosta mietin sellaista kompromissia että keskityn eniten kynsiin, koska onhan tämä kynsiblogi! Mutta teen myös silloin kun ei ole kynsirintamalla mitään uutta muihinkin aiheesiin liittyviä postauksia. Ajattelin että ihmiset jotka tykkäävät kynsien laitosta, voisivat tykätä myös muusta kosmetiikasta. Siksipä rajoitan aihepiirini esim. hajuvesiin, rasvoihin, meikkeihin ja hiustuotteisiin.

Vaatteita en esittele, ellen rohkene kuvaamaan niitä päälläni. Vaatteet ei kyllä näytä suoraan sanottuna oikein miltään kuvattuna ilman ihmistä :D Niin ja poikkeuksia voi tulla, voin esitellä jonkun mielestäni tosi hienon vaatteen ihan vaan omaksi ilokseni, mutta perus vaatteita en esittele, ellen sit "uskalla" kuvata niitä päälläni :) Vyöt yms. asusteet esittelen sitten tilanteen mukaan.. Kenkäpostauksia on kyllä luvassa vielä, niistä en vähällä luovu! Voisin muuten joskus esitellä kenkävarastoni ;)

Toivottavasti lukijat ovat tyytyväisiä tähän pienimuotoiseen muutokseen! Laittakaa rohkeasti kommenttia jos olette eri mieltä!

Ps. Tajusin juuri, että jo huomenna pitää rikkoa tätä uutta "sovintoa". Ajattelin laittaa tänne parista mekosta kuvan, jos jotain lukijaa kiinnostaisi ostaa suht. halvalla. Mutta pitää nyt katsoa sitten.. ;)

2 kommenttia:

Luna kirjoitti...

mulle ainaki sopii tällanen muutos :) ja älä tosiaankaan luovu kenkäpostauksista (sanoo kenkäfriikki) :D ja kaikki meikki-, hiustuote- jne. postaukset on aina paikallaan :)

Luna

H kirjoitti...

Joo en luovu! :D Juu hyvä tietää :)