tiistai 24. elokuuta 2010

Nysäputti

Nyt on lyhyet kynnet. Iiks. :S Piti leikata kaikki kun pikkurillin kynsi lohkesi ikävästi.. Mutta ei se mitään, ehkä ihan hyvä vaan, olin jo muutenkin miettiny pituuden lyhentämistä. Nyt konad kuviot mahtuu kynsille taas ihan koko kokonaisuudessaan :)

Päätin sit heti kokeilla lyhyiden kynsien kunniaksi konadin koko kuviota mutta enhän mä "pitkän" tauon jälkeen saanut kuvioita onnistumaan kovin hyvin :/ Pahoittelen siis pientä sotkuisuutta, mutta päätin silti kuvata nämä kynnet jotka on perus periaatteeltaan kivat ;) Piti muuten mainita että noi kynsitarrat, jotka mulla oli viime manikyyrissä, yllätti erittäin positiivisesti! Ne olis varmaan pysyny moitteettomasti viikonkin vielä! Mutta sen sit huomas kyl poistaessa..

Tässä kuitenkin kynsistä kuvia. Käytin depend 54 lakkaa alla ja sit konad m81 laatasta kuviot. Koska toiset raidat eivät onnistuneet (ylemmät) niin tein sit niiden päälle vinolakkauksen Wild and Crazyn valkoisella lakalla. Onpas mun kynnet lyhyet! Mitä pidätte?

Edit. Huomasin että nää illalla otetut kuvat vääristävät lakan väriä, huomenna yritän ottaa päivällä kuvat että lakan oikea  väri tulisi esiin paremmin. Eli kyseessähän on tämä mun uusin lakka ostos:
Eli ensimmäinen vasemmalta, tämän värinen tämän kuuluisi olla. :)

Edit 2. Uudet kuvat


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

söpöt on ku mitkä vau :) ja upean värinen tuo sininen lakka, minnuu harmittaa ku en juuri osaa pitää sinisiä kynsissä vaikka se olis niiiin kaunis väri :(

H kirjoitti...

Kiitos. :) Pitää tuottaa pettymys, mutta tuo on oikeesti vihreä lakka! näköjään valaistus (illalla otettu ulkona) vääristää lakkaa siniseksi..Huomenna voisin ehkä ottaa päivällä paremmat kuvat, myös itse lakasta :)

marm kirjoitti...

Awwwww, älyttömän ihanat lakkaukset! :) Todella ihana tuo väri, nam. Ja tosi kivasti oot kyllä keksinny tuon kuvioinnin ja käyttänyt leobardikuviotakin erittäin kivasti uudella tapaa. :)

H kirjoitti...

Kiitos paljon :) tosiaan huomenna yritän ehtiä ottamaan uudet kuvat ennen pimeän tuloa =)

shiny kirjoitti...

Ihanat:) eikä oo mun mielestä yhtään lyhyet kynnet...

H kirjoitti...

No hyvä sit :) ja kiitos!

Luna kirjoitti...

iiihanat kynnet! lyhyet kynnet? sulla muka? no ei todellakaan oo! näkisitpä mun! :D

Luna

H kirjoitti...

haha :D nää vaan tuntuu ehkä kun ennen oli niin kamalan pitkät :) mut nyt oon jo tottunu näihin, oikeestaan nää on kätevämmät!

minna kirjoitti...

ihanat kynnet! ja toi lakka, rakastuin:D

H kirjoitti...

Kiitti :)