keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tuoksuni osa 1.

Ajattelin esitellä kaikki hajuveteni, koska tykkään "keräillä" niitä. Omistan niin monta eri hajuvettä, että esittelen tuoksut osissa.
Esittelen tuoksut aivan satunnaisessa järjestyksessä.

Christina Aguilera

Yleisarvio:
Hyvin naisellinen tuoksu. Kaunis pullo ja hyvä hinta-laatu suhde. Edullinen ja helppo löytää, esim. Prismassakin myydään tätä. Hinta sopii hyvin opiskelijankin kukkarolle. Vahvan tuoksun takia pullo on hyvin riittoisa. (yksi suihkaus riittää) Tykkään käyttää tätä tuoksua enemmän talvella, tämä ei ole niin kesäisen raikas että kesällä haluaisin käyttää. Mulla on itseasiassa tätä hajuvettä kaksi pulloa, toinen jo melkein loppu ja toinen avaamattomana pakkauksessaan. Ihan ok hajuvesi, ei mikään lemppari mutta menee kyllä!

Virallinen kuvaus:
Christina Aguileran tuoksu lanseerattiin 2007. Se on hyvin henkilökohtainen nimihenkilölleen, sillä hän halusi tuoksuun jasmiinia vanhojen elokuvatähtien kunniaksi, mustaherukkaa muistuttamaan häämatkastaan Balille, hedelmäisyyttä, joka vie ajatukset auringonlaskuihin hänen verannallaan, jossa hän istuu nauttimassa cocktailia.
Ensituoksu: eksoottiset hedelmät, tangeriini ja mustaherukka
Sydäntuoksu: jasmiini, pioni, luumu ja tuoksuköynnös
Pohjatuoksu: myski, ambra ja vanilja


Dior Addict Shine

Yleisarvio:
Raikas, kirpeä ja samalla makea tuoksu. Ei kuitenkaan mikään ällömakea. Tuoksu sisältää vadelmaa, sitruunaa, gardeniaa ja seetripuuta.
Ihanan naisellisen tyttömäinen (:D?) tuoksu, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tykkään käyttää sekä kesällä että talvella (ja syksyllä) mutta mielestäni tämä on kyllä eniten kevät/kesä tuoksu. Ei kovin voimakas tuoksu, siksi soveltuu esim. kouluunkin hyvin. Ainut miinus on että olen lukenut netistä muiden mielipiteitä tästä, ja joidenkin mielestä tuoksu ei pysy kovin pitkään iholla. Minulla tuoksu pysyy kyllä iltaan asti, tosin ei kovin voimakkaana.Yksi lempituoksuni kyllä! Yksinkertainen mutta tyylikäs pullo on kätevä, kuten huomaa pullon likaisuudesta, tämä on ollut mukanani vaikka missä!


Versace Bright Crystal
 Yleisarvio: Ensimmäiseksi pitää kehua ihanaa pulloa, ei hajuvesi ulkomuodoltaan tästä paljoa parane! Kaunis ulkomuoto ei aina takaa hyvää tuoksua, valitettavasti. Pidän tästä tuoksusta mutta tämä ei pysy iholla kovinkaan kauaa. Riippuu aika paljon ihmisestä, kauanko tämä kestää iholla. Itselläni kestää suht. hyvin mutta kaverillani ei kestä puolta tuntia kauempaa.
Keveä, makeahko kukkainen tuoksu. Ihanan naisellinen ja "kaunis" tuoksu. Ei yhtään tunkkainen tai myskinen. Sopii hyvin päiväkäyttöön etenkin valoisaan vuoden aikaan

Vähän erilainen postaus tällä kertaa, mitäs piditte :)?

3 kommenttia:

35 kiloa kosmetiikkaa kirjoitti...

Ooh, tuo Aguilera on mun ihan lemppari! Tosin ei ole rahaa ostaa sitä... Mutta saman tuoksuisen vartalovoiteen ja suihkugeelin omistan :D

Panda kirjoitti...

Versace Bright Crystal on niin ihanan tuoksuinen pullossa, mutta minun ihollani ei yhtään hyvä :(. Äiti iholla se on uskomattoman ihana ja ostinkin tämän tuoksun hänelle lahjaksi laivalta :).

Nyt kun sanoit niin minäkin käytän tosiaan Christina Aguileraa enemmän talvella kuin kesällä, silloinkin lähinnä baarissa tai iltamenoissa eli arkena en juurikaan juuri tuon vahvuutensa vuoksi. Yksi ikuisista lemppareistani :).

H kirjoitti...

35 kiloa kosmetiikkaa: Tuo on kyllä hyvä tuoksu :) Laita joka kuukausi vaikka 7 euroa säästöön niin saat jo joulun alla tuon tuoksun ;) Ei ole nimittäin hinnalla pilattu, verraten joihinkin muihin hajuvesiin :)

Panda: Tuntuu että toi Bright Crystal on jokaisella ihmisellä erilainen, esim. pikkusiskoni iholla tuo tuoksuu erilaiselta kun omallani. Jotenkin hassua ehkä :D Tuo Christina Aguilera tosiaan on hyvä iltamenoihin ja juhliinkin sopii :)