tiistai 28. syyskuuta 2010

Graffiti

Oli pakko testata heti samana päivänä ostamiani lakkoja, jotka esittelin viime postauksessa. Pääsen postaan kuvat vasta nyt, koska en ollut viikonloppua kotosalla :) Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Models Own Fuzzy Peach ja päällä on IsaDora Graffiti Nail Top  yellow crew ja subway green.

Pakko sanoa että tykkään! Kokeilin tylsästi ensimmäisellä kerralla vaan koko kynteen näitä, mutta luvassa on varmasti lakkauksia, jossa graffiti lakkoja on kokeiltu eri tavoin. Nämä kuivui nopeasti ja mattaisuudesta huolimatta tuntuu olevan tosi kestävää lakkaa.

Kuvat on nyt oikean käden kynsistä, koska tosiaan vasurista katkes se kynsi. Halusin kokeilla näitä pitkille kynsille ennen kun leikkasin kaikki lyhyeksi. Aika eri pituiset nämä oikean käden kynnet kyl on.. No nyt on kaikki ihan nysiä :)


Näistä tuli oikeestaan aika kivan syksyiset :) toi Models Own Fuzzy Peach sopii mielestäni tosi hyvin alle. Tää bloggerin uus toimintamalli on suoraan sanoen perseestä.. Kuvat näyttää paljon huono laatusimmilta, kun mitä ne oikeesti on. Ennen tätä ongelmaa ei ollut. Kannattaa tosiaan klikata isommaksi, jos haluaa nähdä paremman laatuisena.

IsaDoran Graffiti lakoista kun on kyse, on pakko mainostaa tässä samalla Playing with the polish blogin arvontaa , kyseisen blogin pitäjä on ihan rakastunut näihin graffiti lakkoihin ja päätti synttäreiden kunniaksi arpoa onnekkaalle lukijalle omat lakat :)

8 kommenttia:

Mawwi kirjoitti...

Oii, täytyy kyllä kokeilla tuota fuzzy peachin ja keltaisen graffitin yhdistelmää, nätti ja syksyinen!

H kirjoitti...

Jep niin on :) kokeile ihmeessä!

Panda kirjoitti...

Oijoi mitkä ruskakynnet, todella onnistunut kokeilu :).

H kirjoitti...

kiitos! =)

Suvi kirjoitti...

Kai munkin on pakko mennä kohta ostamaan näitä kun harmittaa joka päivä kun joku uusi ostanut ihanuuksia itelleen! :D

H kirjoitti...

mene ihmeessä, voin taata että on jokaisen sentin arvoiset ostokset :)

Paula kirjoitti...

Mistä sä ostit noi lakat, ku oon yrittäny ettii ni en oo löytäny niitä mistää kaupasta ?

H kirjoitti...

Paula, Ostin noi Anttilasta sillon joskus syksyllä. Mutta just viikko sitten näin meidän kylän vapaa valinnassakin niitä ja monissa eri väreissä :) Eli käyppä kattoo tokmannilta/vapaavalinnasta tai Anttilasta. Varmasti myös jostain kicksistä noita sais? Nyt ne ei oo varmaan enää niin loppukaan, yhdessä vaiheessa ne ostettiin ihan hetkessä. Onnea löytöretkelle!