keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Hei te (mahdolliset) meikkifriikit!

En oikeestaan tiedä meikeistä mitään, ja olen vasta ihan lähiaikoina innostunut niistä enemmän, tietenkin kivojen blogien kautta!
En osaa ollenkaan sanoa minkälainen silmämeikki (luomivärit yms.) sopisi juuri minulle, ja siksi täällä kysyisinkin teidän apua. Lukeeko kukaan meikkifriikki blogiani, joka haluaisi antaa neuvoja, että minkälainen meikki sopii juuri minulle? Neuvojen perusteella yrittäisin sit toteuttaa meikin.
Jos postaisin silmistäni kuvia niin olis helppo sit niiden perusteella miettiä :)
Rohkeat meikkaajat, ilmottautukaa jos kiinnostaa!

8 kommenttia:

Veeu (= kirjoitti...

Ruskea ja sen sävyt käy kelle vaan! Rohkeesti kokeileen (:

H kirjoitti...

sit kun osais viel laittaa mun luomelle niitä hyvin.. Mulla ei oo niissä kauheesti "lääniä" mihin laittaa :(

Panda kirjoitti...

Kuviakuvia! Helpompi sitten hahmotella ja sanoa kun näkee sinun väritystä noin muutenkin :).

H kirjoitti...

Joo tätyy ottaa tässä pikapuoliin!

Cherry kirjoitti...

Jos tykkäät himegyaru tyylistä niin tässä olisi (minusta) tosi söpö meikki: http://kawaiilovekiki.files.wordpress.com/2010/05/075.jpg

H kirjoitti...

Valitettavasti himegyaru tyyli ei oo oikein mun juttuni, näyttäisi tyhmältä mulla kun näytän niin perus suomalaiselta :D

Luna kirjoitti...

rohkeesti vaan värejä kokeilemaan, silmien väristä tietenki riippuu mikä väri on paras. eli kuvat auttais :) ja jos oikein ymmärsin et sul ei oo kauheen iso liikkuvaluomi, ni ei se mitään, meikist voi silti tulla hieno :)

Luna

H kirjoitti...

Joo kuvia on tulossa varmaankin huomenna :) kivaa kun mulla on lukijoita jotka haluaa auttaa mua näinkin isossa kriisissä :D heh. :)