maanantai 20. syyskuuta 2010

Jipii!

Kiitos Trading up - blogin pitäjälle Veeu (=:lle tunnustuksesta, joka piristi mun päivää tosi paljon! Olin hieman masentunut yo-kokeesta ja tämä kyllä piristi kivasti, samalla kun luin netistä mitä tein väärin. Eli iso kiitos!

Veeu (= kommentoi blogiani näin :

H- Kynsiblogin H:lle, pidän hänen kivoista kynsi-ideoista ja tavasta kirjoittaa. (:

 Ideanahan on laittaa tämä eteenpäin seitsemälle hyvälle blogille ja kirjoittaa 7 tosiasiaa itsestään. Koska tää palkinto on kiertänyt jo monessa blogissa, ja mielestäni melkein kaikki sellaset jotka "ansaitsevat" tämän, ovat tämän jo saaneet, niin en viitsi enää luetella samoja blogeja.
Mutta mun pitää ainakin yksi blogi mainita jota ei oo kai vielä mainittu!
Eli siis Luna's Vogue, tämä ei ole kynsiblogi, mutta erittäin mielenkiintoinen blogi ja yksi suosikeistani, siksi haluan suositella muillekin :)

Tässä raakaa faktaa minusta:

1. Himoitsen juustonaksuja. Syön niitä joka viikko, ja kerralla menee varmaan puoli pussia? Kokonainen pussi menee päivän aikana ihan helposti!

2. Ennen innostusta kynsiin, ostin ale-vaatteita melkein joka viikko! nykyään "ylimääräinen" raha menee kynsiin

3. Käytin ennen myös paljon rahaa hiusten hoitoon, mutta nykyään pihistän siitäkin kynsieni vuoksi<3

4. Poikaystäväni on välikäteni  kynsijuttuja tilatessani. Eli hän maksaa ostokset tililtään, ja saa minulta käteisenä kyseisen summan. Tämä siksi ettei minulla ole omia verkkopankkitunnuksia

5. Odotan lokakuuta, kuin kuuta nousevaa! Lokakuussa tapahtuu kaikkee kivaa, syysloma, 2 koiranäyttelyä,  tulen täysi-ikäiseksi, menen helsinkiin kauneusmessuille, shoppailemaan ja BAARIIN niin ja omenahotelliin jään yöksi. Ja sit yritän saada ajokortinkin lokakuun aikana. Toivottavasti ei jää yritykseksi!

6. Rakastan roskaruokaa, mutta en rakasta sitä että lihon. Eli siis kuntoilu+ paremmat elintavat alkavat syksyn kirjotusten jälkeen.

7. Rakastan valokuvaamista

Ei kommentteja: