tiistai 7. syyskuuta 2010

Pakko kun muutkin!

Oli kans pakko hankkia aika monen muun blogin pitäjän hehkuttama Wild And Crazyn Anchorage. Ostelin myös pari muuta lakkaa, ja kokeiltavien lakkojen rivi vain kasvaa. Päätin nyt etten osta uusia ennen kun olen ne kaikki kokeillut :) Ellei tuu vastaan mielettömän hyviä tarjouksia!

Testattuani tota Anchoragea ymmärrän täysin hehkutuksen! Erittäin kaunis lakka joka levittyy hyvin ja kuivuukin hyvin. Ja hintakin on pieni :) täydellistä siis! Tuota vois pitää ihan yksinäänkin, mutta halusin testata toista uutta lakkaani, nimittäin Snowcrystallin 446 syksyn uutuus sävyä. Siitä mielipiteitä vasta kun olen sitä yksikseen testannut.

Eli kynnet kokonaan Anchoragella ja päällä liukuvärjäys Snowcrystalilla. Kärkiin tuputin viel jotain royal polishin hilelakkaa. Sit viel kynsitarrat nimettömiin ja peukkuihin. Erään pojan kommentti näistä "jos mä olisin tyttö, mulla olis tollaset kynnet AINA!" :D eli kai nää sit onnistu!

 Oli samalla "pakko" ottaa kuva mun ihanasta sormuksesta.. <3
Käytetyt lakat + huumoria..

8 kommenttia:

Bronwyn kirjoitti...

Tuota Anchoragea on tosiaan näkynyt useammassakin blogissa, itseäni kys. lakka ei niin innosta. Äitiäni ilmeisesti sen sijaan on innostanut, bongasin Anchoragen hänen lakkojensa joukosta :)
Mutta tuo Snowcrystalin lakka on upea! Kuten myös tuo sinun lakkauksesi.

H kirjoitti...

Mulla oli ihan sama juttu ensin, että ei kiinnostanu, mutta sitten menin "massan" mukana :/ ja ihan hyvä että menin, toi on oikeesti kivan värinen :)testaappa sinäkin joskus sitä äitisi lakkaa :D Niin ja kiitos!

Panda kirjoitti...

Ajattelin toivoa joululahjaksi tuota samaista sormusta :>. Tai sitten käyn vain itse ostamassa sen, olen himoinnut sitä ties jo kuinka kauan!

H kirjoitti...

Mä niin rakastan tota sormusta, ja voin suositella :) kestää "rankemmassakin" käytössä ja voi pitää sormessa yöllä sekä suihkussa. :) Niin ja mulla tää on tosiaan vahingossa pesukoneessakin kävässy..
Muistin tänään taas ton sormuksen olemassaolon, en uskalla/viitti käyttää tätä aina kun oon niin hyvä hukkaamaan.. Oon kyl onneks aina löytäny sen, ja pari kyyneltäkin on vierähtäny kun oon ollu niin ilonen.. :D Tällä sormuksella on mulle kyllä sekä tunnearvo että ulkonäkö arvoa :D

Kauhee paasaus.. Mutta joo, kannattaa ostaa! Tai sit pyydät joltain tärkeeltä ihmiseltä tätä, niin saat sääki sen tunne arvon siihe :D

Bronwyn kirjoitti...

Täytyneepä varmaan testata äitylin Anchoragea, kun seuraavan kerran hänen luonaan käyn...

H kirjoitti...

testaa ihmeessä :)

Luna kirjoitti...

i-h-a-n-a-t kynnet!<3 :D sanon varmaa aina näin, mut sun kynnet vaan on aina niin upeet :D mä oon niin laiska et parhaimmillaan käytän 2 lakkaa yhtä aikaa... -.-

Luna

H kirjoitti...

Kiitos taas jälleen :))