maanantai 27. syyskuuta 2010

Surullisia uutisia+ uudet ostokset

Yhyy, mun kynnet on nyt nysät. Ja tällä kertaa ihan oikeesti nysät.. Yritän nysäkynsistä huolimatta lakata niitä ja kokeilla erilaisia juttuja niihin, ainaki tietää nyt iteki sit että minkälaiset lakkaukset sopii pitkiin ja mitkä lyhyisiin kynsiin :) Toivon että tämän vuoksi kukaan ei lopeta blogini lukemista!
Tässä syy siis:

 Sain tilanteen pelastettua pariksi päiväksi pikaliiman ja teepussien kanssa, kuten alemmasta kuvasta näkyy, yritys oli kova, mutta ei silti riittänyt :(


No joo, ei auta nyt jaarittelu.. Piristäviin asioihin, eli uusiin ostoksiini:

Ylläripylläri IsaDoran Graffiti lakkoja! Anttilasta, josta ostin nämä oli 4 (!!!) kpl jäljellä, ja nää oli ainoot sävyt.. Halusin kuitenkin niin kovasti kokeilla noita, vartavasten kun olin niitä lähtenyt hakemaan. Keltanen on ainoa, jonka olisin valinnut muutenkin. Ostin 3 kun oli tarjous ota 3 maksa 2. Aika yksinäiseltähän se viimeinen vihree jäi näyttämään sinne jäädessään.. Eli vasemmalta oikeelle :
IsaDora Graffiti Nail Top 804 yellow crew, 805 spraycan blue, 806 subway green.
Hankin näiden lisäksi jossain vaiheessa vielä mustan ja vaaleanpunaisen lakan. Kunhan tää kauhee hehkutus loppuu ja kauppojen hyllyillä niitä on :)

Sitten kävin vielä Seppälässä. Ostin ensimmäiset models own:it. Ehdinkin jo testaileen näitä, muuten tykkään tosi paljon mutta haju on todella vahva..


Vasemmalta oikeelle: Models Own feeling blue, Grey day ja Fuzzy Peach

Huomenna postaus viikonlopun manikyyristä.

4 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Teepussien kanssa, hää :D?

Minä leikkaan aina ihan suosiolla kynnen jos siihen tulee iso repeytymä. Kun eihän se ala itsestään umpeutumaan kuten haava, jää vaan ikävästi kaikkialle kiinni ja repeytyy/koskee lisää :/.

H kirjoitti...

Niin, hullultahan se kuulostaa :D mutta siis sillä ja pikaliimalla ei huomannu että kynsi on lohjennut, siis kunhan päällä oli värillinen lakka :D

Niinpä niin :) olin epätoivonen, ja lopulta itekin repäsin kynnen kokonaan irti

Cherry kirjoitti...

Ihania värejä! Harmillista kun kynsi lohkesi:(. Minullakin käy niin usein...;(

H kirjoitti...

Kiitos! :) ja joo, oli kyl tyhmää kun katkes. Mulla ei onneks yleensä usein käy niin :)