torstai 4. marraskuuta 2010

Anna mulle tähtitaivas

Mietin pitkään, että kehtaanko edes julkaista näistä kynsistä kuvia. Mutta haluan taas näyttää että aina ei voi onnistua! Onneksi nyt kun tämä ajastettu postaus julkaistuu, nämä ovat jo poissa kynsistäni ;)

Kynsien teemana tähtitaivas, testissä uusi Dependin lakkani, nr. 104. Mustalakka hopealla glitterillä. Laitoin tätä 2-3 kerrosta. Jostain kumman syystä mattasin tämän, ei olisi kannattanut, sillä lakka menetti kyllä kauneutensa siinä samassa. No onpahan ainakin tumma tähtitaivas, ilman mattausta olisi ollut niin paljon parempi, höh!

Toinen ongelma näissä kynsissä oli huonosti onnistuneet konad kuviot ja kärjetkin repsottavat jo (vaikka lakkasin kynnet toissapäivänä, ja otin kuvat eilen..(siis toissapäivänä kun tämä postaus ilmestyy..))
Kuvia näistä ei niin onnnistuneista kynsistä on alla. Hyvä idea - huono toteutus!Teemaan sopiva biisi vielä lopuksi.


Tuli muuten mieleen että olis kyllä aika mielenkiintoinen teemaviikko, jos joku tekis lakkaukset joka päivä eri biisin sanojen mukaan! =D

6 kommenttia:

Neeu kirjoitti...

Mulla ois yks ongelma. Mun kynnet katkeilee vaikka en pureskele tai mitään.( OLEN PURESKELLUT ENNEN, MUTTEN ENÄÄ ) Ja ne on ihan lyhkäset. Ja sit kun ne lohkeilee en pysty lakkaa niitä. Mikä neuvoksi?

H kirjoitti...

hmm.. Mä oon suht huono neuvomaan näissä jutuissa. :( Mutta esimerkiksi trindin hoitolakkoja kannattaa testata ja aluslakkaa kannattaa käyttää aina lakkauksien alla!

shiny kirjoitti...

Suloiset tähdet:) Ja hyvä idea toi teema vko! mikset itse tekisi niin? tai vaikka teema torstai tai jotain:D

H kirjoitti...

Hyvä idea, jota pitää ehdottomasti harkita :) Ehkä teematorstaita tullaan näkemään täällä!

I'm Lacking kirjoitti...

Upeat kynnet :)

H kirjoitti...

Kiitos! =)