sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hiustuotteeni part.1

Koska olen kynsien lisäksi kiinnostunut erilaisista hiustuotteista, päätin että toteutan pari postausta niihin liittyen.
Sekasorto

 Ensimmäisessä postauksessa esittelen tuotteet, joita käytän päivittäin tai joka toinen päivä. Eli useasti viikon aikana!

Kerron sen verran hiuksistani, että tykkään kokeilla usein jotain uutta ja vähän erikoista hiuksiini. Ja siis todellakin vähän, oon liian pelkuri tekemään jotain liian radikaalia. Tällä hetkellä mulla on keskipitkät ruskeat hiukset. Ne ei oo tylsästi koko ruskeet, vaan osa hiuksista on värjätty kuparin ruskeeks, jossa on tietyssä valossa pinkkiä.. Vaikea selittää.
 Leikkauksia mulla on ollu monenlaisia, esimerkiksi ns. korvaleikkaus parikertaa, yks pidempi haituke (hiuspidennys) edessä.. Joo mutta nyt niihin päivittäisiin tuotteisiin!

Aloitetaan tietenkin shamppoolla ja hoitoaineella. 

 Eli Tigi Brunette Goddes shamppoo ja hoitoaine.
"Ylellinen shampoo värjätyille hiuksille.
Rakasta värjättyjä hiuksiasi! Ylellinen shampoo tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Herkullinen tuoksu ja täyteläinen vaahto. Auringonkukkauutteet suojaavat väriä haalistumiselta ja UV-säteiltä. Sopii päivittäiseen käyttöön"

Aloin vasta vähän aikaa sitten käyttämään näitä, vaikka olen nämä jo aikoja sitten hankkinut. Syy on ihan siinä että nyt hiuksissani ei ole muuta kuin ruskeata. Ennen oli hieman vaaleatakin, ja kerran erehdyin kokeilemaan tätä hiuksiin joissa oli ruskean lisäksi myös vähän vaaleata. Ei kannattanut.

Plussat:
- Hyvä tuoksu, toffeen/kahvin hajuista (?), hoitoaine tuoksuu ehkä vähän liian imelältä.
-shamppoo vaahtoutuu hyvin, kunhan on tarpeeksi ainetta
- Antaa ihan oikeesti kiiltoa, ero on huomattavissa. Väri haalistuu paljon hitaammin
- Hiukset on helpot käsitellä hoitoaineen ansiosta. Hoitoaine kosteuttaa hiuksia todella hyvin, mutta vielä paremman tehon saa 5-10 min vaikutusajalla.
- UV-suoja

Miinukset:
- Kokeilin näitä ensi kertaa sillon kun mulla oli myös vaaleeta mun hiuksissa. Vaaleet meni yhden ainoan pesu kerran jälkeen kusenkeltaiseksi ja tämä ei edes pessyt vaaleita kohtia, ne jäi likaiseksi.
- Pidemmällä ajalla saattaa aiheuttaa pään kutinaa ja hilseilyä. Omat hiukseni rasvottuu todella nopeasti kun käytän näitä , pitää pestä päivittäin.( Nämä oireet johtuvat todennäköisesti siitä, että tuotteet sisältävät silikoonia)
-tuoksu ei tartu hiuksiin
- Hintava, ainakin Suomessa.

Ostaisitko uudestaan?
Ihan ok tyytyväinen oon, mutta toi päänahkan herkkyys kummiskin niin iso asia, etten ostaisi uudestaan kyseistä tuotetta.

Suihkun jälkeen levitän Tigi Bed Head Control Freak Seerumia pyyhekuiviin hiuksiin.

Ihanan kimaltelevaa!


  "Silottava ja suoristava kosteuden kestävä seerumi.
Kevyt, rasvaton ja kosteuden kestävä seerumi taistelee pörröjä ja kiharoita vastaan. Suojaa kuumuudelta ja antaa hiuksille upean kiillon sekä jättää hiukset uskomattoman sileiksi.
Käyttö: Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja föönaa tai muotoile haluamallasi tavalla."
Tämä on ollut mun luotto tuotteeni jo pitkään, kuten huomaa mulla on sitä kaksin kappalein. 
Plussat:  
-Itse en föönää juuri koskaan hiuksiani suihkun jälkeen, ellei ole pakko. Siltikin tämä antaa halutun tehon (eli suoristaa mun luonnonkiharaa tukkaa), mutta parhaiten tämä toimii jos föönää hiukset.
 -Luonnonkiharat hiukseni eivät ole läheskään niin pörröiset ja sekavat laitettuani tätä hiuksiin.
- Tekee hiuksista pehmeät ja helpommin suoristettavat
- Antaa kiiltoa
- suoristettu lopputulos kestää kauemmin (myös kosteutta jonkin verran)
-Tässä on myös lämpösuoja, joka on tietenkin plussaa!
- Hyvin riittoisa! Noin herneen kokoinen nökäre riittää minun hiuksiini. Toi pullo, jossa on vähemmän ainetta on ollut mulla jo monta vuotta. (siksi aine varmaan näyttää haaleammalta)
- hyvä tuoksu
- kätevä pullo, myös matkalle otettavaksi
- Aine on kauniin näköistä
Miinukset
- Iso pullo vie tilaa matkalaukusta
- Hintava, ainakin Suomessa. 

Ostaisitko uudestaan?
Kyllä, tätä ei varmaan tarvi edes perustella? 

Nyt tullaankin sitten muotoilutuotteisiin ja viimeistelytuotteisiin. Kun olen saanut hiukseni suoristettua, "pörrötän" eli muotoilen hiuksia Tigi Rockaholic Punk out Molding Gunkilla.

 "Muokattavaa tukea, joka kestää vaikka rokkistara-avioliiton.
Käyttö: Hiero tuotetta käsissä, levitä kauttaaltaan hiuksiin ja muotoile kuten haluat. Rokkaava vinkki piippareille: Erottelee hiukset kuin hiukset ja kosteuttaa samalla kuin muotoilee. Kastele hiukset, uudelleenmuotoile ja jatka rokkaamista! 
Muotoilee ja erottelee, raikastaa ja vahvistaa sekä kosteuttaa hiuksia. Tuoksuna viikunavesi."
Plussat:
- Hoitaa tehtävänsä
-Riittoisaa, ei tarvi kerralla ottaa kun pieni nokare.
- Kaunis purkki
- Ei tee hiuksista tahmaisia
Miinukset:
- Haju ei ole minun mieleen
- Epäkäytännöllinen rasia/pakkaus
- hintava eteenkin Suomessa.
- Pitää hiukset pitkään kuosissa
Ostaisitko uudestaan? 
- En ostaisi, sillä olen kokeillut yhtä parempaa vahaa, siitä myöhemmässä postauksessa! 
 
 JATKUU YLEMMÄSSÄ POSTAUKSESSA, TILA LOPPUI!


6 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Tänään menin hairlekiiniin kattomaan tätä control freak serumia, ja kun kassalta kysyin että oliskos tätä, tämä sanoi että se on lopetettu!!! Ei voinut olla totta?!! Lähdin sitten tyhjin käsin kaupasta ulos :(

H kirjoitti...

Lopetettu?!? :O kyllä hairstoressä näytti ainakin viikko sitten niitä vielä olevan.. Toivottavasti ei siis oikeesti oo lopettu.. Mutta voihan se olla mahdollista :(

Pinja kirjoitti...

Nii-in. Itsekkin olin sitä nähnyt hairstoren nettikaupassa, mutta tämä myyjä sanoi että ei olisi. Huomenna toiseen kampaamokauppaan katsomaan myydäänkö tigiä, ja olisiko siellä.. Jos se tarkoittikin että niille (hairlekiinille) tuominen olisi lopetettu.. tai siis sillä tavoin..

(paitsi äsken uudelleen hairstoren nettikauppaan, enkä kyllä nähnyt?? Ehkä katson uudelleen!!)

Pinja kirjoitti...

Jes, siellä sitä oli.. :) Sokea.. Ajattelin että tilaan sitä sieltä, vaikka maksaakin 21,50.. Muutakin voisi tilata?!!! :)

Pinja kirjoitti...

Ja taas kommentti :D : Löysin äsken toisenkin nettisivun joka on suomalainen.. Ja sieltä aikast halvalla näitä tigin, tai oikeastaan tuota control freak serumia saa.. Jos et ite ole tämmöstä löytänyt, niin kannattaa varmaan mennä kattomaan ;;D http://www.hiusverkko.fi/hiustuotteet/muotoilutuotteet/tigi.html

H kirjoitti...

Pinja, hyvä että löytyi :) Ja kannattaa myös kattoa ulkomaalaiset nettisivut, saa varmaankin halvemmalla!