maanantai 20. joulukuuta 2010

7 Faktaa minusta.

Ää, on ollu ihan hirveä joulukiire.. En oo kerinny postailemaan enkä eteenkään tekemään edes kynsiä. Huomaa kyllä kynsistä että on ollut kiire, pari on katkennut ikävästi.. :( Tänään on ihan pakko saada kynnet kuosiin!

Nunnu haastoi minut kertomaan 7 faktaa itsestäni. Haasteessa on ideana kertoa itsestään 7 faktaa ja tämän jälkeen haastaa 7:n bloggaajaa tähän samaan hommaan.

1.  Olen ehkä ylihygieeninen :D Pesen käsiäni koko ajan, sängylle ei saa mennä kukaan jos sitä ei ole pedattu (en edes itse, paitsi yöpuvussa hyvin peseytyneenä), vaihdan päivässä sukat n.3-5 kertaa, eli aina kun lähden jonnekin vaihdan puhtaat sukat ettei kengät menisi likaseksi.. Outoa tässä tavassa on se, että en todellakaan ole mikään siivousintoinen.. Ainoat paikat jotka on mielestäni erittäin tärkeää pitää puhtaana on wc ja keittiö, muulla ei ole niin väliä.

2. Rakastan eläimiä ja tykkään olla niiden parissa. Harrastan ratsastusta ja meillä on kolme koiraa.

3. Olen hyvin periaatteellinen ihminen. En ikinä vois pettää poikaystävääni ja pidän pettureita heikkoluonteisina.

4. Rakastan kenkiä ja omistan niitä aika paljon! Kohta pitäisi taas lähteä hakemaan uusimmat postista :)

5. Olen ollut kerran luovuttamassa verta ja suosittelen kaikille muillekin. Itselleni on erittäin tärkeää luovuttaa verta, sillä tiedän valitettavan hyvin kuinka arvokasta "työtä" se on.

6. Osaan olla erittäin ilkeä jos sille päälle satun. Olen valitettavasti hyvin tuomitseva ja kerron omat mielipiteeni ehkä liiankin suoraan.

7. En jaksa panostaa kouluun vaikka nyt se olis tosi tärkeätä, sillä keväällä on vikat kirjotukset. No ehkä joululomalla saan jotain aikaseksi..

Haastan kaikki lukijat. Saatte tehdä tämän jos haluatte :)

3 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Minä saatan myös vaihtaa sukkia päivän mittaan useita kertoja ja ihan vain sen takia että jo käytettyjä ei nyt vaan voi laittaa enää uudestaan jalkaan jos niitä on kerran jo käytetty v___v. Lentävät heti pyykkikoriin.

En tiedä mistä tämä tapa on lähtenyt, jalkani eivät haise tai ole likaiset mutta "kerran käytettyä" ei vaan voi käyttää ennen pesua, nih!

H kirjoitti...

Mulla ihan sama juttu :D saan kyllä kuulla asiasta muilta vaikka omasta mielestä siinä ei ole mitään ihmeellistä! :D

Panda kirjoitti...

Sama, aina tulee kuittailua ja pyykkikone täyttyy sukista :'D. Jotkut pitävät samoja sukkia koko päivän ja ehkä vielä toisen jos ne eivät ole likaantuneet, yyyyh!