tiistai 15. helmikuuta 2011

Lumene Natural Code

Heti aamulla kahdeksan maissa kun hain aamupostin oli postilaatikossa kiva yllätys. Oli aika outoa saada niin aamusta paketti :) Mutta kuitenkin.. Paketti oli siis cosmon tilaajalahja. Ihan mahtava lahja kyllä! Eli siis Lumene natural code meikkisetti.

Parit kuvat siitä mitä kaikkea se sisälsi :

Kaikki oli tälläisessä pussissa.

1. Shine&Redness Eliminator. Tää on ihan mahtava tuote! Kuten nimikin jo kertoo, puuteri ehkäisee kiiltoa ja punaisuutta. Oon tätä jo kerran aikasemmin koittanut kaverilta ja rakastuin! Jos olen oikein ymmärtänyt, tätä kuuluu käyttää "normipuuterin" päälle niihin paikkoihin jotka tätä kaipaavat. Mulla naama tuppaa kiiltämään AINA ja tää on sellanen tuote joka siihen tehoaa.



2. Lash-Extending Mascara eli musta ripsiväri. Kokeilin tätä melkein heti ja oli kyl kelpo tavaraa. Tää sai ripset näyttämään siltä että niitä olis tosi monta! Mun makuun tää ei ollut tarpeeks tumma.
Silmissä lumene natural code kajaali ja ripsari.



4. Eye Intensifier eli kajaali. Tää oli musta tosi hyvä, ehkä parhain kynäkajaali mitä oon kokeillut. Vähän tussimainen pää tässä, en muistanut ottaa kuvaa :/

3. Cover Pencil. Peitekynä siis. Tätä testasin ja en kyllä ihastunut, tää taitaa olla liian vaaleeta peittämään mun näpyt. Plussaa siitä että kynällä on tosi kätevä peittää pieniäkin näppyjä.


5. Huulikiilto, Berry smoothie. Tässä on ihana tuoksu! Antaa huulille kivasti kiiltoa.

Huulikiilto huulilla, näköjään vähän ylikin mennyt :D

6. Mini kynsilakka "cheer up". Tätä en oo vielä ennättänyt kokeilemaan.

Kaiken kaikkiaan paketti oli tosi hyvä ja tulee käyttöön kyllä kaikki :) Tosi tyytyväinen olin näihin, ja hinta ei ollut paha.

Ootteko te testannu Lumene Natural Coden tuotteita? Mitä piditte?

12 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Mulle tuli tuo setti kans, tosin tilasin sen Cosmonkin vain tuon takia :D. Huulikiilto oli mulle liian vaalea, ripsarista en tykännyt yhtään ja kynsilakka ei mielestäni ole mitenkään "Cheer up", muista tuotteista pidin. Varsinkin tuo Shine & Redness Eliminator on jäänyt ihan päivittäiseen käyttöön.

Piia kirjoitti...

Mulla on aika paljon Natural Coden tavaraa ja oon kyllä tykänny tosi paljon! Mietin että tolla Cover pencilillä vois saada hyviä korostusefektejä, jos se on kerran hieman liian vaalea, vähän niinkuin valokynällä. Huulia sillä ainakin voisi kokeilla boostata reunoilta päin, voisi toimia :)

H kirjoitti...

Mansikka. mulla oli vähän sama,että tilasin cosmon melkein pelkästään ton meikkisetin takia :D Ripsari ei kyllä oo mikään erityinen, en siis ostaisi itse mutta kyllähän sitä käyttää aina joskus kun puoli ilmaseks sai :) Ja kynsilakka vaikutti ainakin tekokynnellä aika mitäänsanomattomalta.

Piia, totta, kiitos vinkeistä! :)

OA kirjoitti...

Tuo Shine&Redness Eliminator on myös omassa meikkiarsenaalissa. Itse käytän vihreää tummiin silmänalusiin. Tosin en ole muiden merkkien vastaavia testannut, mutta hintaansa nähden tuo on minusta ihan kelpo keksintö.

H kirjoitti...

Musta toi on ihan loistava :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Shine&Redness Eliminator puuteri on kyllä hyvä (= itsellänikin on tälläkin hetkellä sellainen.

Sohvii kirjoitti...

oon harkinnu ton "puuterin" ostamista ku useat kaverit on kehunu sitä, ja uskon että se auttaisi muaki tässä kiiltävässä nenänpäässä ja punervavissa finneissä :s

H kirjoitti...

Ano ja keijju: Juu toi on kyl mahti tuotet, suosittelen :)

NailHai kirjoitti...

Täytyykin kokeilla tuota kajaalia, olen etsinyt aika pitkään hyvää kajaalia. Eikös näitä myydäkin yksitellen?

H kirjoitti...

Kyllä luulisin että myytäisiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen odotellut tilaajalahjaani jo 2 kk. Ei näy eikä kuulu.

H kirjoitti...

hmph :/ kannattaisi varmaan ottaa yhteys cosmoon? Ootko kuitenki maksanu sen maksun?