lauantai 26. helmikuuta 2011

Ranskis + koirankakku

Olin eilen hautajaisissa ja piti tehdä hautajaisiin sopivat kynnet.. Valitettavasti epäonnistuin siinä, kynsistä tuli päinvastaiset. No hautajaisvieraat onneksi keskittyvät täysin eri asioihin kun minun kynsiini, joten menin sitten näillä kynsillä sinne.
 Vasen käsi:

Ihan perus ranskis, glitterlakkaa laitoin vain siksi päälle että se hieman peittäisi huonoja rajoja.. Mulla on luonnostaan kynnet tosi omituisen muotoset kun ne alkaa kasvamaan, ja niihin on aika vaikee tehdä ranskista.
Nimettömään yritin tehdä sydämen tälläisillä ministrasseilla (en tiiä mikä ois oikee nimitys).  Ostin nää aikoja sitten, mutta nyt vasta kunnolla kokeilin.

ministrassit
Lisäksi laitoin mustia sekä hopeita strasseja.

Oikeaan käteen en jaksanu alkaa säätämään noiden pienten strassien kanssa.

Siihen laitoin vaan kynsitarran ja hopeisia strasseja.

Loppuun vielä kuva kakusta, jonka tein koiralleni tänään. Koira täytti siis kaksi vuotta :)

6 kommenttia:

Miiwu kirjoitti...

Mun silmään noi näyttää aika hillityiltä, tosin luonnossa varmaan toi glitter näkyy enempi. Ja kiitos muistutuksesta, muistinpa että mun koirani täyttää parin päivän päästä 10 vuotta, pitääkin tehdä kakku. :)

Hantta kirjoitti...

Aika söpö toi koirakakku! :D

Keijju kirjoitti...

hahaah hieno kakku! mitä vikaa noissa kynsissä? musta ne on just sopivat hautajaisiin! Tosin omaan silmääni pistää jos toisessa kädessä on erilaiset kynnet kuin toisessa :DD

H kirjoitti...

Miiwu, eipä mitään! kannattaa tehdä koiralle oikein kunnon kakku, 10 on jo kunnioitettava ikä koiralla :)

Hantta, jep ja maistuvakin vissiin, ainakin koirasta ;)

Keijju, niin totta.. Ehkä noi ei ookkaan niin pahat, toi glitter vaan mietitytti. Mä oon niin laiska plus aivan surkee tekemään vasemmalla kädellä mitään, että en jaksanu lähtee yrittää noita glittereitä oikeeseen käteen :D muuten noi on kyl samanlaiset mut nimettömät on erilaiset. Molemmissa peukuissa oli mustat strassit yms.

Luna kirjoitti...

meki tehään kotona aina kakut koirille kun niillä on synttärit :D
musta noi kynnet on tosi hienot ja sopivat hautajaisiin ;)

Luna

H kirjoitti...

Luna, koirat kyllä ansaitsee kakun kerran vuodessa! :D Ja kiitti :)