tiistai 8. helmikuuta 2011

Viva La Nails

Joskus aikoja sitten tilasin sample pakkauksen vivalanailsilta!
Viva la nails tarjoaa bloggaajille mahdollisuuden testata heidän tuotteitaan, pelkkien postikulujen hinnalla. Ehtona on että bloggaaja tai youtube käyttäjä tekee pienen postauksen (tai videon) sampleista ja linkkaa blogiinsa (tai sinne youtubeen) heidän sivunsa.

Itse tilasin pakkauksen aikoja sitten, ja oikein hävettää että nyt vasta muistin (ehdin/jaksoin) tehdä postauksen tuotteista. Eli sample pakkaus sisälsi :

7 tuotetta:
"normaalit" kynsitarrat
Water Decals, eli ns. kynsitatuoinnit. Kukat ja perhoset.
Vasemmalla mustia ja valkoisia Water Decalseja, kuvissa ruusu. Oikealla "normaaleja" kynsitarroja
Ruusu tatuoinnit
Mielipiteeni tuotteista kerron sitten sitä mukaan kun saan testattua. Nyt olen testannut vasta Water Decals tarroja eli ns. kynsitatuointeja. Erittäin helppoja laittaa ja vaikuttaa kestäviltä! Suosittelen siis :) Tilaan varmaan näitä lisää kun oon saanu noita edellisiä käytettyä.

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Tuohan kuulostaa hauskalta :)
Onko tuo nettikauppa turvallinen? Ja kun kävin katsomassa tuolla sivuilla niin tuon näytepaketin alla on myös seuraava teksti: * WE send you regular product samples (FREE) for further reviews/articles/videos

Pitääkö myös noista maksaa postikulut? Onkoha tuossa muita kuluja?

H kirjoitti...

Kyllä olen tuota nettikauppaa pitänyt turvallisena, ja niin on monet muutkin :) Eli joo kun tilaat sample pakkauksen, sun tarvii maksaa vaan postikulut, ei tuu muita kuluja. Itse käytin maksuvälineenä paypalia, joka on extra turvallinen :)

My nails ♥ kirjoitti...

Paljon ne sitten tulivat maksamaan :O
Ja voitko tsekata uuden blogini ? (kynsiblogini)
Ei tietenkään ole pakko mutta se olisi kiva jos tulet lukiakseni tai saat värkättyä mulle lukian värkään sulle yhtä monta !

H kirjoitti...

Postikulujen verran eli euroissa varmaan 1-2e. Juu käyn katsomassa :) lukijat tulevat sulle sitten melkein itsestään, jos blogi on tarpeeksi mielenkiintoinen, ei niitä värvätä tarvitse :D