sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Aleista sekoaminen

Aina kun oon shoppailemassa käyn kaikki kicksit ja sokos emotionit läpi ja katon että jospa siellä olis jotain lakkoja alennuksessa.. Ja sitten aina sorrun ostamaan alelakkoja, jotka ovat siltikin ihan hirveen kalliita vaikka ovat alennuksessa. Yhdenkin lakoista ostin vain siksi että sen nimi oli niin kiva.. (onneks tykästyin siihen kovasti kun kokeilin sitä<3)
Aina kotona jälkeenpäin ihmettelen, että miks oon taas ostanu hirveellä hinnalla lakkoja, kun olisin hyvin voinu tilata ne netistä halvemmalla.. Mutta joo nyt niihin mun heräteostoksiin (Huom! kuvat kannattaa klikata isommaksi) :

Ekana se lakka, jonka ostin vaan nimen takia. Jälkeenpäin tajusin että onhan tää kivan värinenkin, eikä mulla näin hyvää punasta lakkaa oo aikasemminen ollutkaan!

O.P.I paint my moji-toes red
Tätä testasinkin jo, erittäin hyvä laatuista on. Enää ei kaduta, että maksoin tästä suht paljon, niin hyvin tää peitti ja levittyi.

China Glaze Evening Seduction ja O.P.I Romeo & Juliet
China Glazen ostin ihan vain siksi että se oli niin halpa. Purkissa näyttää ihan ruskealta, mutta kokeilin kynsikiekkolle ja tää oli mun mielestä hyvin tumma violetti.. Täytyypä ottaa siitä kynsikiekosta kuva tänne, että näkisitte vähän paremmin värin. Tällä tuskin lakkaan vähän aikaan, sen verran tumma tää on ja nyt kevättä kohden ei huvita käyttää tummia värejä kynsissä :D  Opin ostin myöskin siks että se oli halvin opi siitä korista :D Mutta toikin on mun mielestä ihan kiva sävy, kokeilin tätäkin kynsikiekolle.

Gosh Green Hawaii
Tää oli ainut joka ei ollut ns. heräteostos. Tätä oon jo katsonut normaalihintaisena ja nyt sitten ostin kun oli alennuksessa. Tykkään, ja hyvältä vaikutti kynsikiekolla! Tää pääsee varmasti lähiaikoina ihan mun kynsille asti :)

Huomenna sitten kuvia kynsistä, jotka lakkasin tolla uudella Opin Paint My Moji-Toes Red lakalla :)

Sekoaako kukaan muu aleista? Itse sekoan myös vaatteista jos ne on alessa..

8 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

toi goshin lakka on ihan sika kivan värinen! <3.<3 ihanan kesäinen ja tollanen! mul on itteni kaa nyt tavallaan 'sopimus' etten osta normaalihintasii vaatteita tän vuoden ainaka :) ainakaan näsit normikaupois mis käyn! Itseasiassa tää on ollu ihan hyvä päätös -> rahaa on säästynyt ja on tullut katottua aina kaikki alennuksessa olevat tarkemmin ja tehtyä löytöjä sieltäkin! Lakkojen kanssa en ole tälläistä päätöstä onneksi tehnyt, mutta suurin osa lähiaikoina ostamistani lakoista on kuitenkiin ollut alennuksessa :)

H kirjoitti...

Keijju, mulla on ollut ihan samanlainen sisäinen "sopimus" vaatteiden ostosta! :D ostan ihan lähes aina vaatteet alennuksesta, sen takia mulla saattaa mennä ostoksilla tosi monta tuntia kun käyn niin monessa eri paikassa kattomassa alennukset.. Ostan normaalihintaisen tuotteen vaan jos se on sellanen että on ihan pakko saada. Harvoin kuitenkaan sellasia on :D

Musta on ihanaa että voin ostaa 4 paitaa yhden paidan hinnalla.. Tuun aina hirveen vaatemäärän kanssa kotiin ja porukat kysyy, että paljon meni rahaa niin on kiva sit sanoa vaikka 30 euroa :D En ymmärrä miks jotkut ostaa normaali hintasia vaatteita..

Kauhee tilitys!

Beauty Box kirjoitti...

Saitpa hyvällä alennuksella lakkoja, varsinkin mitä nuo kaikki lakat olisivat tehneet normaali hintaisina! Hyviin lakkoihin kannattaa hieman sijoittaa rahaa. :)
Erityisesti tuo vihreä glitter oli mieleeni!

.Heidi. kirjoitti...

Sekoan aleissa ja silloinkin jos nään halvalla lakkoja. Viimeviikon keskiviikkona lähti H&M 9 lakkaa mukaan tiidididii:DD

Anteeksi mainostus, mutta oma kynsiblogini
http://coloredandcolorlessnails.blogspot.com/

H kirjoitti...

Beauty Box: totta! Toi vihree oli mun lemppari myös noista kaikista.

.Heidi. : hahha :DD toi on jo aika saavutus, että 9 lakkaa ostaa kerralla! Käyn kurkkaamassa blogiasi :)

.Heidi. kirjoitti...

Oikeastaan yhteendä 12+kaks hoitolakkaa, sillä lähti myös opin not like the movies ja mavalan musta ja valkea :DD

H kirjoitti...

Sulla oli sit oikein ostelu päivä :D !

Yóna kirjoitti...

Ihana tuo Romeo & Juliet <3