maanantai 14. maaliskuuta 2011

Evening Seduction

Ostin vähän aika sitten alennuksesta China Glazen Evening Seduction lakan ja sanoin täällä blogissa, että tuskin koitan sitä lähiaikoina, koska lakka on niin tumma. (eikä keväällä oo kiva käyttää tummia värejä)
Toisin kävi. Mulla on nyt aika paljon kiireitä, mutta halusin silti "näyttävät" kynnet. Päädyin sitten aina niin ihanaan Nfu Oh 40 lakkaan ja uusi Evening Seduction sopi sen kanssa mainiosti.
Tein vinomanikyyrin ja rajasin sen kiss:in nail art lakalla. Tein samaisella lakalla pisteet. Oikean käden pikkurillin kuorrutin kokonaan Nfu Oh:lla ja tein vinomanikyyri rajauksen pisteillä.13 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Näyttää kivoilta noi kynnet, vaikka ei olekkaan niin vaaleat! ;)

nailHai kirjoitti...

Vau, tosi hienot!

H kirjoitti...

Kiitos molemmille :)

Lilja kirjoitti...

Toi Nfun lakka on aivan ihanan näköstä! Kivat kynnet! :)

H kirjoitti...

kiitos :) toi on kyl kiva lakka.

Panda kirjoitti...

Oletko ostanut omat Nfu Ohit mistä? Tuli ihan hurja himo lastulakkoihin, mutta mistä niitä kannattaisi lähteä metsästämään edulliseen hintaan?

Kysyin tätä jo joskus jossakin kynsiblogissa, mutta en muista missä (lol kuitenkin kerran jo sinulta :D) niin en löydä vastausta mitä ko blogin bloggaaja vastasi ;<.

H kirjoitti...

Itse olen tilannut ne täältä http://www.entitybeauty.fi/ ja noutanut ne sitten tampereelta heidän toimipisteestä :) (säästää postikulujen verran) Edullisesti noita saa tuskin mistään- ainakaan mä en oo kuullu. Eikä noi nyt tuollakaan oo niin pahanhintasia, ne kummiski on tosi riittosia :)

Et oo ainakaan mun muistaakseni multa kysynyt, joten no panik! :D

Anonyymi kirjoitti...

Panetko pahaksesi jos otan vähän mallia ? :)) Kun nuo on niiiin hienot :3

H kirjoitti...

Ota ihmeessä mallia! :) kiitos

Lotta kirjoitti...

oi, ihanat <3

H kirjoitti...

Kiitos Lotta! =)

Lotta kirjoitti...

muuten, mistä ostit tuon Nfu Oh lakan? yhden sivuston löysin josta Nfun lakkoja saa mutta tuota ihanaa väriä ei kyllä löydy :D

H kirjoitti...

Ostin sen täältä http://www.entitybeauty.fi/index.php?tuoteryhmat=1 :)