perjantai 22. huhtikuuta 2011

Untamed Luxury

Huhuh, onpa ollu kiirettä ja paljon kaikkea uutta. Pääsin ihan yllättäen tunnin varotusajalla (oisko ollu 13 päivä?) työhaastatteluun ja heti seuraavana päivänä alotin työt. :D Ja heti oon tehny 10 tunnin päiviä, fyysistä seisomatyötä. Joten oon ollu pikkusen puhki ja en oo ehtiny edes koneella olemaan :D Mutta nyt on pari päivää lomaa onneks :) Työn takia muuten kynnetkin on lyhentyny, tosi pitkät kynnet olis aika epäkäytännölliset :/ nyt puhdistan vanhoja lakkauksia ja teen pääsiäiskynnet jotka postaan sitten viimeistään lauantaina ! 

Mutta nyt tällä kertaa postaan kynnet, jotka lakkasin tällä "mystisen värisellä" lakalla, jota täällä blogissakin ihmettelin. Kuvissa mun kynnet on vielä hirmu pitkät! :D 
Eli siis Color Club Untamed luxury on tällä kertaa kynsillä. Olin kyllä vähän pettynyt tähän kynnelläkin. Tää oli tosi vaikea kuvata ja kuvissa tää näyttää paljon kivemmalta mitä luonnossa (luonnossa vihreempi). Sen takia varmaan tän tilasinkin kun kuvissa näytti kivalta mutta luonnossa ei sit niin. Mutta tässä olis kuvia. Levittävyys oli hyvä ja hämmästyin kuinka hyvin tää peitti pitkätkin kynnet :)

 Olispa tää luonnossakin ollu yhtä upea mitä kuvissa :/

7 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

tosi upeen näkönen kyllä kuvissa!

H kirjoitti...

Niin on! :/

Sonne kirjoitti...

Harmi jos ei irl oo niin kiva kun kuvissa ainaki näyttää kivalle, mikä siinä sit on ettei livenä nappaa?`:/

Chloe kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää ainakin noissa kuvissa!

http://chloes-secrets.blogspot.com/

H kirjoitti...

Sonne: Toi on irl ihan vihree, ei ollenkaa tollanen turkoosi niinku kuvissa :/ on se vihreekin ihan kiva mutta turkoosi olis ollu täydellinen!

Chloe: kiitos!

Meette kirjoitti...

Mie tilasin myös tuon lakan. Googletin siitä kuvia ja silmään pisti että toisissa kuvissa se on ihan vihree ja toisissa turkoosi. Livenä se siis tosiaan on vihreä, joten minäkin vähän petyin.

H kirjoitti...

jep :/ ärsyttävää!