keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Angst+Alias

Postauksen otsikko kertoo oleellisen tästä postauksesta :D mua niin harmittaa että en ehdi/jaksa töiden jälkeen tai ennen töitä tekemään kynsiä tai saati päivittää blogia.. Myös se harmittaa että varmaan tuhannet upeet kynnet on jääny muiden blogeista näkemättä, ihan vaan siksi että oon töissä. Töiden lisäksi mulla on paljon muutakin tekemistä, kuten mun yo-juhlien järjestelyä (kutsujen tekoa, vaatteet, meikin, kampauksen yms varaamista ja tietty kynsien suunnittelua). Senpä takia kynnet ja siinä samassa blogi on jääny ilman huomiota :( Kynsistäkin huomaa sen, ne on nykyään aika lyhyet kun yksi katkes kun niissä ei ollut mitään lakkaa.. Piti sit lyhentää kaikki.

Pointti tässä angstissa oli se, että toivon että teitä yhä kiinnostaa mun blogi vaikka en tätä säännöllisesti voikkaan päivitellä..Mun juhlien jälkeen tilanne helpottuu aika varmasti ees vähäsen :) Mutta nyt rutinat sikseen, viimeksi mulla oli tälläiset hyvin yksinkertaiset kynnet:

Eli kynsillä Color Club Alias, alter ego kokoelmasta. Rakastuin tähän, nousi kyllä top 10 kynsilakkalistalle! :) tosi kaunis lakka ja hyvä laatu. Länttäsin sit parit tarrat koristamaan lakkausta.

14 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

kyllä mä ainakin haluan sun blogia vielä seurailla, vaikka vähän harvemmin päivität :)

Passion for Nails kirjoitti...

Tosi nätin värinen toi lakka. Ja nätit kynnet muutenkin! :)

H kirjoitti...

Kiitos kovasti molemmille :)

Floral nails kirjoitti...

Nätit kynnet, osaat tehä kynsiä tosi siististi!

http://floralperfume.blogspot.com

H kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi lakka on ihana! Miten saat kynnet kasvamaan noin pitkiksi, ilman että ne lohkeilee? Mun kynnet on sellasta paperia, että kärjet lähtee heti kerroksittain pois. Mä viilaan, rasvaan ja käytän vahvistavia aluslakkoja, ei auta :(

H kirjoitti...

Kannattaa kokeilla trindin nail balsamia! mulla toimii! http://h-kynsiblogi.blogspot.com/2011/02/ostoksia.html tässä postauksessa kerron hieman enemmän siitä!

Anonyymi kirjoitti...

kiitti vinkistä, pitää kokeilla :)

Kukkakynnet kirjoitti...

Mä kävin tänää ostaa tollasen Nail Balsamin. Ja siellä lukee että käytä päivittäin. Kuinka sä sitä käytät? käytätkö aina ku lakkaat kynnet?? vai kuinka?? :D

H kirjoitti...

käytän aina kun lakkaan kynnet :) eli en tosiaan joka päivä!

Kukkakynnet kirjoitti...

Okei :) Hyvä tietää. Kiitos :)

http://kukkakynnet.blogspot.com/
-Täs mun blogi jos haluut käyä kattomassa :)

H kirjoitti...

juu käyn vilkaisemassa :)

Jonna kirjoitti...

hienot kynnet! =)

H kirjoitti...

Kiitti!=)