lauantai 18. kesäkuuta 2011

Paluu bloggauksen pariin

Huh, onpa siitä aikaa kun viimeksi tänne kirjotin. Tässä on ollu paljon kaikennäköstä, kuten mun yo-juhlat, kaksi uutta lemmikkiä, koiran astutus, töitä yms. Nyt alkaa jo pikkusen ehkä helpottaan, jäljellä on noista työ ja lemmikit. Ja nyt on varmasti paljon helpompaa ja kivempaa postailla, koska sain oman ja varmasti toimivan läppärin lahjaksi :) macbook  pro siis kyseessä! ja rakastan tätä :D kynsiä en oo kauheesti tehnyt, yo juhlissa mulla oli aika perus juhlakynnet, ranskikset mutta vinossa :D ja strasseja.

Mutta pointti oli se että yritän nyt vähän enemmän keskittyä blogiin, unohdin kokonaan jopa blogin 1 v synttärit jotka oli kesäkuun alussa!!! ou nou. No siitä kuulette kyllä vielä lisää, ajattelin pistää arvonnan pystyyn ensi viikon aikana :) eli joo tosiaan koitan päivitellä blogiani jatkossa useemmin, ainakin siihen asti jos ja kun niitä pentuja tulee!

Toivottavasti lukijoiden kesä on alkanu hyvin ja mahdollisimman monella olis kesätöitä :) Ja toivottavasti ette oo ihan unohtanu tätä mun blogia..

Palaillaan!

4 kommenttia:

Ine kirjoitti...

Minkäs rotuisia pentuja on tulossa? (:

H kirjoitti...

Bernipentuja :)

Ine kirjoitti...

Voi, ne on ihania <3 Toivottavasti blogiin ilmestyisi pari kuvaakin heistä (:

H kirjoitti...

juu kyllä mahdollisesti ilmestyykin :) jos niitä siis tulee, ei oo ihan varmaa vielä!