lauantai 6. elokuuta 2011

sottapytty

Siivosin mun "työkalupakin" tässä taannoin. Oli se kyllä jo sekasin :D eli siis se pitää sisällään kaikki koristelujutut, strassit, fimot, tarrat, konadit yms.

Tältä se näytti ennen siivousta: 


Melkoinen sotku siis :) Ei muuta kun töihin! Kaikki turhat tavarat roskiin ja sitten järjestelyä.

 Lopputulos:Alhaalta löytyy kaikki koristelulakat, fimopötköt, glitterhileet ja feikkikonadit. 


Ja päällä on sit kaikki pienemmät jutut. Kuivakukkia, strasseja, fimoja, sieniä, viiloja, aidot konadit yms.


Missäs te säilytätte koristelutarvikkeet? Onko ne hyvässä järjestyksessä?

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin ne aina vaan menee sekasin kun inspiraatio iskee :D Itselläni ei vielä kovin paljoa ole koristelutarvikkeita, mutta kyllähän toi kokoelma pikkuhiljaa alkaa kasvamaan..säilytän niitä sellaisessa läpinäkyvässä rasiassa (kun ne vielä sinne mahtuu..) Ja tälläkin hetkellä ne on aika kaukana hyvästä ja käytännöllisestä järjestyksestä, eli inspiraatio on siis joskus iskenyt :D!

H kirjoitti...

Jep, oon kyllä aika varma että itelläki toi menee aika nopsaan taas sekasin :D :( Ja joo varo vaan, kohta ei riitä enää pieni rasia ;) koko aika on pakko saada lisää!

Sonne kirjoitti...

Mäki haluan niin ison pakin että siihen mahtuis kaikki mun koristelujutut. ;D Mutta siis IKEA:n Malm-lipastossa säilyvät kynsilakat ja kynsijutut hyvin, olen kyllä sitä Helmeriäkin harkinnut kun olisi tilankäytöltä kätevämpi. :)

Heta kirjoitti...

Mulla on (vielä) sen verran vähän koristelutarvikkeita että ne mahtuu pieneen laatikkoon. Koristelulakat majailevat lakkalaatikossa, tosin kohta pitää keksiä niille joku muu säilytyspaikka, kun muuten lakkalaatikko alkaa pursua yli.

Rose kirjoitti...

Itse säilytän kaikkia lakkoja ja koristelutarvikkeitani työkalupakissa.

Beauty Box kirjoitti...

Sinulle olisi top 10 kosmetiikkatuotteet-haaste blogissani! :)

H kirjoitti...

Sonne: haha, voin vaan kuvitella kuinka paljon sulla on koristeita :) mullakin toi pakki alkaa käymään aika ahtaaks. Omistan kans malm-lipaston, mutta kaikki mun hiustuotteet on vallannut yhden laatikon, toisen laatikon urheiluvaatteet ja yhden laatikon koulutavarat :( kattoo jos sais joskus aikaseks raivata tilaa kynsilakoille ja koristeille! kiitti vinkistä :)

Heta: painosanalla VIELÄ! :D odotas vaan, kohta niitä on liikaa!

Rose: mullakin mahtui joskus lakatkin tohon pakkiin :)

Beauty Box: kiitos :)!

Crayon kirjoitti...

Siis ikea on munkin pelastus! Aluks mun kynsilakat asusteli samassa paikassa mun äidin kynsilakkojen kanssa, ikean pahvisessa cd-laatikossa. Sit kun alko kokoelma paisua, ne pääsi ihan omaan boksiinsa, ikeasta ostettuun paprikalaatikon kokoseen pahvilaatikkoon. Sit kun sekin kävi ahtaaks, petin ikeaa ja pistin lakat johonkin tarjoustalon tms. sängynaluslaatikkoon. No, sekin alko käydä vähän ahtaaks ja ärsyttävän epäkäytännölliseks, ni nyt ne majailee ikean Micke-laatikostossa, jonka löysin sieltä poisto-osastolta jollain parillakympillä. Se on just kätsy, kun yhteen laatikkoon menee lakat, toiseen tarvikkeet ja päällys/aluslakat, kolmanteen timantit, hileet ja muu koristelusilppu ja viimiseen viel two wayt, sudit ja kiekot. Ja sit siin on viel pyörät alla, ni sen saa rulluteltu tähän kirjotuspöydän viereen, kun alkaa lakkailee. Ihan täydellinen siis. Paitsi et värilakka-laatikkoon ei mahdu enää yhtäkään lakkaa. :D

Mut täytyy sanoo, et hyvin sait siivottu ton oman koristelupakkis! Minne ihmeeseen toi tursuileva röykkiö katos? :D

JaninaStar-kynsiblogi kirjoitti...

Oon epätoivoisesti yrittänyt keksiä jonkun järkevän säilytyssysteemin kaikille kynsihärpäkkeille, mutta toistaiseksi kaikki on edelleen sujuvasti läjässä ruokapöydällä (tai missä milloinkin..) =D

http://janinastar.blogspot.com/

PETRA kirjoitti...

mulla on melko sotkussa, mutta siis kolmessa valkoisessa korissa: isossa kaikki kynsilakat: siis ihan kaikki sisältäen konadit+koristelulakat yms. toisessa pienemmässä korissa konadjutskat + fimot + strassit, ja sitten toisessa pienemmässä tarrat + teipit + glitterit + kaikki kynsien hoitotarvikkeet kuten viilat ym :)

Sanni kirjoitti...

Mistä sä oot ostanu ton työkalupakin? (:

H kirjoitti...

Crayon: Kuulostaa ihan täydelliseltä toi sun mickes! Ja joo sängynaluslaatikot on aika tyhmiä ja epäkäytännöllisiä :( ja PÖLYSIÄ! mulla on mun kaikki kynsilakat kahdessa sängynaluslaatikkossa. Pitäis varmaan raivata jostain kaappitilaa noille lakoille ja lopettaa hamstraaminen. En ikinä raaskis heittää mitään pois :/
Ja joo yllätyin vähä ehkä iteki että sain ton noin siistiks :) Siinä oli kyllä paljon jotain astioitaki, kun olin niihi fimoja pilkkonu. Nii tuli heti siistimpi kun ne otti pois!

JaninaStar-kynsiblogi : Mulla on vähän sama ongelma että lakkoja on joka paikassa; keittiössä, olohuoneessa, parvekkeella, laukussa yms. :D ei niitä vaan osaa pitää yhdessä paikassa !

PETRA: kuulostaa järkevältä systeemiltä :)

Sanni: Olisko ollu jostain minimanista tai tokmannilta :) oli vaan joku 6 €!

Anonyymi kirjoitti...

Sulle on palkinto mun blogissa :)

Dudu kirjoitti...

No siis tää oli just niin ajankohtainen juttu mulle! Hirvee roinamäärä kynsijuttuja täyttää yhden laatikoistani, eikä mulla ole paikkaa niille.... Taidankin nyt ja tässä inspiroitua ja pakottaa yhden kosmetiikkapussukan pelkästään kynsikäyttöön =DD Kiitos että sait laiskan liikkeelle hahh ^^

Luna kirjoitti...

mun kynsisysteemit ja koristelutarvikkeet järjestyksessä? ei todellakaan :D ne pysyy sen hetken siististi, mutta ku kerran kiireessä joudun vähän penkomaan ni lopputulos on sama sotku ku enneki :D

caughtinvogue.blogspot.com
xx Luna

H kirjoitti...

MQ: kiitos kovasti! :)

Dudu:haha, oleppa hyvä vaan :)

Luna: jep sama juttu täällä :D

nailgirl kirjoitti...

Uusi kynsiblogi on tuloillaan! Jos haluat olla ensimmäisiä lukijoita, klikkaa osoitteeseen www.kynsimania.blogspot.com

I'm Lacking kirjoitti...

Mulla on meikeillä tommonen samanlainen työkalupakki :D. Tai ainakin samantapainen.

H kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

ite en oo päässy vielä noi paljoo kaikkee tarvikketia keräilemään mutta nytki jo tuntuu et tavaraa roikkuu joka puolella mihin vaan kattoo :D olisin noista fimoista halunnu tietää et mistä niitä ostelet ?? saako niitä ihan normi kaupasta ku en oo ite ainakaan missä huomannu/nähny :) ja tosi hienoja noi sun tekemät koristelut :D

H kirjoitti...

Ano: sun pitää keksiä niille joku paikka niin ei oo koko aika silmissä :) Oon ostanut fimot ebaysta. Kiitos! :)