sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hyvää pääsiäistä!

Tää postaus tulee aika myöhään, mutta ei sillä kai väliä ole? Tällä kertaa saatte ihan muokkaamattomia kuvia, kone sekoilee eikä suostu aukaseen mitään kuvanmuokkausohjelmaa koska levytila on vähissä. No mut en mä yleensä muuta kun rajaa kuvat, joten tässä on sitten ihan suoraan kamerasta tulleet versiot, iiks! :D
Mutta siis tältä näyttää mun pääsiäiskynnet! Mattapupuja :) EDIT: sain inspiksen näihin kynsiin googlettamalla easter nails ja löysin nämä.

Nää ei onnistunu ihan sillain miten olisin halunnut/olin suunnitellut. No kyllä mä näitä pari päivää (pääsiäispäivät) pidän, töihin sitten jotain muuta. Mun piti ottaa kuva kaikista lakoista joita käytin mutta tapani mukaan unohdin :/

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Untamed Luxury

Huhuh, onpa ollu kiirettä ja paljon kaikkea uutta. Pääsin ihan yllättäen tunnin varotusajalla (oisko ollu 13 päivä?) työhaastatteluun ja heti seuraavana päivänä alotin työt. :D Ja heti oon tehny 10 tunnin päiviä, fyysistä seisomatyötä. Joten oon ollu pikkusen puhki ja en oo ehtiny edes koneella olemaan :D Mutta nyt on pari päivää lomaa onneks :) Työn takia muuten kynnetkin on lyhentyny, tosi pitkät kynnet olis aika epäkäytännölliset :/ nyt puhdistan vanhoja lakkauksia ja teen pääsiäiskynnet jotka postaan sitten viimeistään lauantaina ! 

Mutta nyt tällä kertaa postaan kynnet, jotka lakkasin tällä "mystisen värisellä" lakalla, jota täällä blogissakin ihmettelin. Kuvissa mun kynnet on vielä hirmu pitkät! :D 
Eli siis Color Club Untamed luxury on tällä kertaa kynsillä. Olin kyllä vähän pettynyt tähän kynnelläkin. Tää oli tosi vaikea kuvata ja kuvissa tää näyttää paljon kivemmalta mitä luonnossa (luonnossa vihreempi). Sen takia varmaan tän tilasinkin kun kuvissa näytti kivalta mutta luonnossa ei sit niin. Mutta tässä olis kuvia. Levittävyys oli hyvä ja hämmästyin kuinka hyvin tää peitti pitkätkin kynnet :)

 Olispa tää luonnossakin ollu yhtä upea mitä kuvissa :/

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kukkaiskynnet

Tällä kertaa esittelyssä "kukkaiskynnet". Halusin testata mun uusia ihania minilakkoja ja testasin tätä ensin. Tosi hyvä laatusta lakkaa, niin ku opit nyt melkein aina on. Eli siis kyseessä on O.p.i On the Same Page. Sen lisäksi tein pisteitä A Grape Fit! minilakalla. Nämä ei nyt ihan onnistuneet kynnet olleet, mutta kuvasinpahan kuitenkin. Tästä on kyllä jo tovi aikaa kun nää oli mulla, nyt vasta sain aikaseksi postattua!


 Muuten näistä tuli ihan kivat, mutta kuviot ei onnistu ihan kunnolla. Johtunee siitä että tein kuviot feikkilaatoilla. Loppuun vielä kuva käytetyistä lakoista ja tarvikkeista:


(Toi opin RapiDry Top Coat oli muuten tosi hyvää omasta mielestäni :) ehkä ostan sitä isomman pullon.)
Kuviot näkyy tarkemmin kun kuvan klikkaa isommaksi.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Short Shorts

Muhun on iskenyt laiskuus! En oo "ehtinyt" julkasta kynsikuvia vaikka niitä kyllä on jo aika paljon. Mutta nyt yritän vähän ryhdistäytyä ja saada niitä tänne blogiin asti :) aloitetaan vaikka essien lakasta.


Eli tällä kertaa kynsillä Essie Short Shorts. Neonpinkki lakka. Neonlakoille tyypillisesti myös tämä tarvitsi monta (muistaakseni 5 :S) kerrosta peittääkseen koko kynnen. Muuten tämä lakka oli kyllä hyvää essien laatua. Kesti kynnellä todella hyvin ja oli helppo levittää. Ainut "vika" oli peittävyys. Koristeluita en ehtinyt tekemään tähän lakkaukseen sillon kun nämä oli mulla.

Mitä pidätte väristä?

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Ihanat uudet lakat

Mun Helsingin reissu peruuntu aamulla, mutta se ei mua harmittanut enää yhtään kun postista tuli mahtava paketti. Mun ensimmäinen tilaus Trans Designiltä saapui noin viikon päästä tilauksesta :) jee! Olin ihan innoissani ja kuvasin teille lukijoille uudet muruni ja oli pakko päästä jo tänään nämä postaamaan!

Tälläsessä paketissa ne yhdeksän lakkaa tuli :)

 "Juhlan" kunniaks piti ottaa pepsi maxia nautittavaksi samalla kun tutkin uusia lakkoja..

Sieltähän ne paljastui..
 Kaikkiin lakkoihin olin tosi tyytyväinen, mutta yhdessä oli ilmeisesti valmistusvirhe (?). Just siinä jota odotin kyllä kovasti.. Eli Color Club Untamed luxury tuotti pettymyksen, sillä se ei ollut sen värinen mitä luulin/minkä värisestä oon kuvia nähnyt.. Alempana lisää..

Eli tilasin yhteensä 9 lakkaa, joista 7 Color Clubin lakkoja. Mulla ei oo ennestään ollut Color Clubeja, mutta oon kuullut niistä pelkkää hyvää.  Niiden lisäksi matkaan lähti kaksi China Glazen lakkaa.

 Color Clubit vasemmalta oikealle:
- Untamed Luxury ( klikatkaa kuva isommaksi niin näette mitä tarkotin väärällä värillä) Toi on mun mielestä ihan liian vihreä.. Tältä  sen kuuluis näyttää.
- Space Case 
- Otherworldly
- Ulterior Motive 
- Alias
- Yum Gum
- Covered In Diamonds

Nää on kyllä niin ihania <3..
Sitten China Glazet:


Atlantis ja Entourage. Tykkään näistäkin tosi paljon!

Kaikin puolin jäi tosi hyvä maku tosta tilauksesta, enkä malta odottaa, että pääsen tilailemaan uutta tilausta. Siihen asti voin päivittäin jo haaveilla uusista muruista :D ja suunnitella että mitä ens kerralla tilaan.
 

Lumenea ja opia.

Taas ostospostausta :D oon kyl ihan kiitettävästi tuhlaillu tässä viime aikoina.. =D

Olin lauantaina Tampereen messukeskuksessa MegaSale-tapahtumassa. Siellä siis myytiin kaikkea alennetuin hinnoin. Sisäänpääsy maksoi 5 €, jos jotain kiinnostaa.
Mua harmittaa ihan sikana, että huomasin lumenen "kojun" ennen opin kojua.. Ehdin tuhlata vähäiset käteisrahani (pankkikortti jäi kotiin vahingossa.) lumeneen.. Tosiaan opin kojulla oli aika kiva valikoima opin lakkoja. Kaikki lakat maksoivat vaan 6 € kpl ja sen lisäksi siellä myytiin erilaisia pakkauksia 10-15 € hinnoilla :) Jos olisin tajunnut opin kojun ennen lumenea, olis kyllä lumenet jääny sinne!
Mutta turha sitä on jossitella, tässä vähän esittelyä mitä tuli ostettua: ( Huom! Laitan kuvat pieneksi, ettei tästä tulis ihan kauheen pitkää postausta. Kuvat saa niitä klikkaamalla isommaksi!)

 - Lumene natural code meikkivoide. En ensin edes tajunnut että tämä on meikkivoide.. Mutta sitten kun tajusin, halusin ehdottomasti kokeilla! Oli kyl aika vaikee löytää isosta korista kaikista vaalein sävy :s Ja oon tosiaan ite tota kähminy, kun piti päästä koittaan jo ennen kuvien ottamista :D
Tämän hinta oli alennuksessa 7 euroa ( en oo ihan varma että oliko tämä vai poskipuna 7 euroa. Mutta epäilen että enemmin poskipuna oli 3 euroa kun tämä.)


 - Lumene poskipuna "talvikki". Tämä oli sen 3 € Tätäkin koitin jo ennen kuvausta, jos joku ihmettelee epätasaisuutta.

 - Lumene huulipunat 06 "tähtisumu" ja 07 "Auringon lasku". Mun ensimmäisiä huulipunia (eli siis mun toka ja kolmas huulipuna)! Nää oli 3 € / kpl. Siellä oli lumenen punia myös 0,50 € ja eurolla :D mut en sit oikein jaksanu (??) kattoa niitä kun näidenkin valitsemiseen meni niin kauan ja nää huomasin ihan eka.. :D Tykkään muuten näiden tuoksusta :D

Sitten ylivoimaisesti parhain ostos:


 - Opi BrightPair minilakkoja. Nää on ihanan värisiä, ja tulen varmaan nämä kaikki hankkimaan isompina. Ainakin pikaisen kokeilun jälkeen nää vaikutti tosi kivoilta. Nää on söpön pieniä! ( 3,75 ml) Tykkäsin muuten kovasti tosta päälyslakasta, täytyy varmaan ostaa isona pullona. Pakkaus maksoi 10 €

Siinä oli kaikki ostokset megasale tapahtumasta. Kävin perjantaina myös kicksissä taas :D Ostin ihka ensimmäisen huulipunani. Tietty eri blogeilla oli osuutta asiaan! 

Oon parissa blogissa nähny kuvia IsaDoran Jelly kiss (sävy Lilac tulle ) huulipunasta  (esim. Sannin blogissa)  ja pakkohan sellanen oli ensimmäiseksi huulipunaksi hankkia :D Ei tää tainut olla kun joku 12 € ja sit sain vielä -20 % alennusta kun mulla oli niitä kicksin lappuja..

Jahas, siinä ois nää ostokset tällä kertaa :D Tänään (ajastin tän postauksen)  olen menossa Helsinkiin, saa nähdä mitä sieltä ostelen.. Tosin mulla ei oo juuri yhtään rahaa mukana joten aika vähän varmaan ostelen.. Ja varmaan vaatteita - jotka ei kuulu tänne blogiin. Mutta ajattelin laittaa tänne kuvan, että mikä osu silmään kun selasin stockmannin hullujen päivien kuvastoa. 

Tekis kyllä mieli kotiuttaa joku noista.. :D Noi tulee siis tänään myyntiin.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

50 asiaa minusta

Tällänen postaus vaihtelun vuoksi :)

1. rakastan kenkiä! Omistan niitä jo melko monta..
2. tykkään myös laukuista, niitäkin tulee keräiltyä.
3. myös vaatteita mulla on aika paljon..
4. harrastan ratsastusta.
5. Tykkään eläimistä ja en voi kuvitella elämää ilman koiria !
6. Vaikka tykkään eläimistä, pelkään hyvin paljon lintuja.. eteenkin jos niitä on paljon.. Saan aina "paniikkikohtauksen" johon liittyy tilanteen "vakavuudesta" riippuen itkua,kiljumista tai toisen selän taakse piiloutumista. Oma käytökseni kyllä hävettää minua, mutta en vaan voi sille mitään!
7. Olen yökukkuja ja rakastan sitä että voin nukkua pitkään. Nyt kun olen lomalla menen joskus 3 yöllä nukkuun ja herään 12sta päivällä.. :D heh
8. Jos mua huolettaa joku asia tai stressaan kovasti jotain, se ilmenee mussa fyysisesti :/ ei kiva.
9. Tykkään kokeilla erilaisia ruokia ja tykkään tehdä ruokaa!
10. Mulla on todella huono itsetunto
11. Ostan aika usein koruja alennuksesta mutta unohdan käyttää niitä!
12. En tiedä vielä yhtään minne hakisin opiskelemaan.. viikko aikaa päättää..:S
13. En puhu henkilökohtaisista asioistani juuri kellekään, koska mun on vaikea luottaa ihmisiin. Mulle kuitenkin ihan puoliksi tututkin tulevat puhumaan murheistaan ja kysymään neuvoa/lohdutusta. Mulla on ehkä hyvä empatiakyky.
14. Toisaalta taas otan muiden ongelmat liian henkilökohtaisesti ja aiheutan sillä turhaa stressiä itselleni
15. Alkuun en tykännyt autolla ajosta ollenkaan. Nyt kun olen saanut kortin, tekee mieli ajella koko aika!
16. Omistan paljon eri hiustuotteita.
17. Mulla on myös paljon tuoksuja,(en tykkää sanasta hajuvesi) mutta olen melkein kaikki saanut lahjaksi.
18. Asun vielä kotona
19. Olen hyvin tarkka hygieniasta. Pesen käsiäni tosi usein ja mua ällöttää jos joku menee päivävaatteilla mun petaamattomalle sängylle!
20. asuuko kukaan teistä lahdessa? Minkälainen paikka se on :D
21. Tykkään matkustelusta ja olen käynyt aika monessa euroopan maassa. Eniten olen matkustanut Saksaan.
22. Olen asunut Ruotsissa ja Saksassa kun olin vähän nuorempi.
23. Vaikka tykkään matkustelusta, olen ihan surkea kaikissa kielissä. Lyhyt saksa lukiossa nyt viel meni mutta enkku ja ruotsi oli kutosen luokkaa..
24. Senpä takia olen harkinnut au pairiksi lähtemistä.
25. Harrastan valokuvausta ja saan usein kehuja kuvistani.
26. Mun perhe, eteenkin mummo ja vaari ei oikein ymmärrä mun kynsiharrastusta. Menee joskus hermot kun joka kerta vaarin pitää kutsua mun kynsiä "kotkankynsiks" tjsp..
27. Ostan lähes aina kaikki vaatteet, kengät yms alennuksesta.
28. Lempiohjelmani ovat: Täydelliset naiset, Greyn Anatomia, Sinkkuelämää ja salkkarit :D
29. Salkkareita oon kattonu sen 11 (?) vuotta mitä ne on tullu.
30. Oon aika laiska ja mun täytyy ponnistella että saan jonkun jutun hoidettua. Ylioppilaskirjotuksiin ei tullu luettua kun viimeisinä päivinä..
31. En haluais ikinä heittää oikein mitään pois.. Senpä takia mun huone on täynnä tavaraa.
32. Haaveilen siitä, että saan sisustaa oman maun mukaisesti ensimmäisen oman kämpän.
33. Mulla on lukihäiriö, tosin lievä sellainen mutta on kuitenkin.
34. en tiedä politiikasta mitään, mutta en silti halua kannattaa nukkuvien puoluetta ;D kertokaa ketä kannattais äänestää =D
35. Aina jos lähden matkalle tai ihan vaan yo-kirjotuksiin, on pakko tehdä "ota mukaan" lista ja rastittaa sitä mukaan kun oon pakannut. :D
36. Katson uutisia lähes päivittäin, mutta lehtiä en jaksa lukea. Paitsi ehkä netistä.
37. Mua ärsyttää kun mun oma kone hajos joku aika sitten, ja joudun käyttämään läppäriä. Tän kanssa on aina kauhee säätö kun siirtää kuvia koneelle.
38. Odotan kevättä ja kesää niiiiin paljon!
39. Frasier on hyvä ohjelma. (katson sitä just :D)
40. Erikoisemmat ruuat mitä oon maistanu on varmaan; simpukat, hai, etanat ja... ei kai oikein muita ;D
41. lempiherkkuni on ne pahuksen juustonaksut :D en osaa vastustaa niitä..
42. Mulla on usein "terveellisiä" kausia ja "epäterveellisiä" kausia. Kun vietän terveellistä kautta, syön tosi terveellisesti ja urheilen lähes päivittäin.. Menee kuukausi niin palaan entiselleen, syön epäsäännöllisesti ja herkuttelen liian usein. Liikuntaa harrastan max. 3 kertaa viikossa.. :D
43. Pitäis pudottaa pari kiloa ennen yo-juhlia ja ennen kun lähden (ehkä) etelän lämpöön.
44.  Meen torstaina katsomaan Enrique Iglesias:ta <3
45. Suunnittelen juuri kynsiä kyseistä päivää vaten =) ^^
46. Yleensä teen vasemman käden kynnet kokonaan valmiiksi, ennen kun edes alotan oikean käden kynsien tekemistä..
47. ^^ syy siihen on se, että oon oikeakätinen henkeen ja vereen. En osaa tehdä mitään vasemmalla kädellä, en ees ajaa autoa.. Joten siks oikean käden kynnet teen vasta kun on pakko :D
48. Harrastin jalkapalloa pari vuotta sitten. Olin sillon kyllä parhaimmassa fyysisessä kunnossa mitä tuun varmaan koskaan olemaan. Laihduin niihin aikoihin noin kymmenen kiloa, ihan huomaatta! Harmi että hyvä harrastus loppui kun seura lopetti :( nyt mulla ei oo oikestaa mitää uutta harrastusta jolla pääsisin yhtä hyvään kuntoon kun sillon olin.
49. Toivottavasti joku jaksoi edes lukea.
50. tehkää tekin tää, ja linkatkaa! Tykkään lukea tälläsiä

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Romeo&Joliet

Tällä kertaa esittelyssä Opi Romeo&Joliet lakka kera huonojen kuvien. (Kuvat otettu liian myöhään, kun lakkaukset on jo kuluneet kärjistä)

Tästä on jo aikaa kun tämän manikyyrin tein, joten en ihan kunnolla muista millanen toi lakka oli. Sen muistan että levitty tosi hyvin ja tais peittää kahdellakin kerroksella. Eli hyvää Opin laatua. Silti tää väri ei oikein sytyttänyt.. Tää ei oo mitenkää kovin erikoinen ja tuskinpa tätä juurikaan tulen käyttämään. Kokeilin tämän manikyyrin yhteydessä myös tarranauhaa ekaa kertaa.