keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Huhuu Tiikeriankka!

Odottelen että vastaisit sähköpostiin, voitit arvonnassani! Toivottavasti vastaat vielä tällä viikolla, muuten joudun suorittamaan arvonnan uusiksi!

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Arvonnan voittaja plus lisäarvonta!

Nyt ole arponut arvonnan voittajan! Ja voittaja on

Tiikeriankka


 Paljon onnea voittajalle!


Päätin arpoa vielä lohdutuspalkinnon :) Osallistujia tuli kivan paljon ja oon kyllä tyytyväinen :) postausideoita tuli jonkun verran, mutta niitä otan yhä vastaan!


Tässä lohdutuspalkinto:


Ja lohdutuspalkinnon saa:
Susski


Onnea!

Otan molempiin voittajiin vielä tänään yhteyttä! Kiitos kaikille osallistujille!


Voittajat arvoin täällä

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Arvonnasta

Arvon voittajan vasta huomenna, sillä siinä olikin isompi homma mitä kuvittelin ja tänään en enää ehdi :( (täytyy lähtee junaan ja tammerfesteille) mutta malttakaa huomiseen ;) ajattelin arpoa yhden lohdutuspalkinnonkin osallistujien kesken!

torstai 14. heinäkuuta 2011

Vielä voit osallistua arvontaan!

Vielä tänään ja huomenna puoleen yöhön voit osallistua arvontaani! Eli arvonta sulkeutuu 15.7 klo 23.59. Lauantaina julkaisen voittajan!

tiistai 12. heinäkuuta 2011

kesäkynnet

Viimein sain aikaseksi tehtyä kynnet, joita olin jo kauan aikaa sitten suunnitellut ja jopa aloittanut :D aina se on jääny siihen että lakkaa on 1 kerros enkä jaksa sit enempää. Nyt ryhdistäydyin, ja oi kuinka kiva onkaan kun voi taas katsella kynsiä tuntematta suurta häpeää! Ehkä mä tästä nyt taas heräsin ja alan lakkailemaan useemmin ;) ps. Huomaa etten oo taas vähän aikaan lakannut, koska unohdit viilata kynnet ennen lakkausta :D siitä johtuen oudon muotoset kynnet.
Tälläisissä merkeissä mun sunnuntai kului:


Ja tässä itse kynnet:

suihkulähde taustalla



Yksinkertaiset ja helpot mutta tosi kesäiset! Piristää mieltä näin sateisena päivänä :) Tuo vihreä lakka on tosiaan China Glaze Entourage ja kukat on tehty konad m 29, mun lemppari!

Mukava kuvapläjäys!

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Moro!

Ei nyt oikein tunnu kynsien tekeminen kiinnostavan.. Töiden jälkeen haluaa vaan maata eikä varoa kynsiä :D Mutta haluaisin silti postailla.. Olisko mitään ideoita mistä voisin postata? Itseäni lähellä olevat aiheet ovat esim kengät, vaatteet ja valokuvaus. Eli nyt vaan postausideoita tulemaan! Videota voin harkita vain ilman omaa ääntäni.. :D