torstai 13. tammikuuta 2011

Glitteriä kaikkialla!

Päätin kokeilla ekaa kertaa irtoglitteriä Sonnen hyvillä neuvoilla! Ihan kivat näistä tuli mutta tein parikin virhettä näiden kanssa.. 1. Käytin askarteluglitteriä 2. En laittanut päälyslakkaa (idiootti, tiedän..)
Näiden virheiden takia ihan joka puolella (koiran kuonolla, mun naamassa, sängyssä, vessassa, suihkussa ja ihan kaikkialla )oli tota glitteriä! Meni kyllä pikkusen hermo kun joka puolella sitä oli.. No onneks opin tästä jotain ja tilaan heti huomenna ihan kynsiin tarkotettua glitteriä ja tosiaan käytän sitä päälyslakkaa ens kerralla..

Kuvatkaan ei onnistunut niin kun olisin halunnut, mutta toivottavasti jotakin selkoa saa :(

Tätä kuvaa muokkasin vähän, ettei tuo lakka näyttäisi niin mattaiselta. (mitä se ei ole lainkaan!)

9 kommenttia:

RvaM. kirjoitti...

No nuohan on tosi nätit! :)

Sanna kirjoitti...

Kyllä askarteluglitteri toimii ihan yhtä hyvin, kun kynsillekin tarkoitettu glitteri, ainakin omassa käytössä. :) Nätit.

H kirjoitti...

RvaM. Kiitos paljon! :)
Sanna, okei, ehkä sit sohlasin jotenkin muuten ton käytön, sillain että ihan kaikkialla oli tota glitteriä :O niin ja kiitos! :)

Sonne kirjoitti...

Kyllähän noista hienot tuli. :) Itse siksi siinä videossa neuvoin käyttämään kynsille tarkoitettua glitteriä jos haluaa samantyyppisen tuloksen kuin minä niihin kynsiin tein lumeksi, kun se kynsille tarkoitettu glitter on paljon hienojakoisempaa, sellaista pölyä oikeastaan, mutta jos löydät askartelukaupasta glitterpölyä, niin kannattaa sitä koittaa. :)

H kirjoitti...

Sonne: Kiitos! Joo okei, tilaan kyllä varmaan ebaysta kun siellä ne on niin edullisia ihan kynsille tarkoitetut hileet :)

I'm Lacking kirjoitti...

Tosi hienon näköiset :)

H kirjoitti...

Kiitti! =)

Luna kirjoitti...

tosi ihanat noi kynnet! ei niissä ainakaan kuvien perusteella mitään vikaa oo :)

Luna

H kirjoitti...

Kiitos paljon Luna :)