keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Ihanat uudet lakat

Mun Helsingin reissu peruuntu aamulla, mutta se ei mua harmittanut enää yhtään kun postista tuli mahtava paketti. Mun ensimmäinen tilaus Trans Designiltä saapui noin viikon päästä tilauksesta :) jee! Olin ihan innoissani ja kuvasin teille lukijoille uudet muruni ja oli pakko päästä jo tänään nämä postaamaan!

Tälläsessä paketissa ne yhdeksän lakkaa tuli :)

 "Juhlan" kunniaks piti ottaa pepsi maxia nautittavaksi samalla kun tutkin uusia lakkoja..

Sieltähän ne paljastui..
 Kaikkiin lakkoihin olin tosi tyytyväinen, mutta yhdessä oli ilmeisesti valmistusvirhe (?). Just siinä jota odotin kyllä kovasti.. Eli Color Club Untamed luxury tuotti pettymyksen, sillä se ei ollut sen värinen mitä luulin/minkä värisestä oon kuvia nähnyt.. Alempana lisää..

Eli tilasin yhteensä 9 lakkaa, joista 7 Color Clubin lakkoja. Mulla ei oo ennestään ollut Color Clubeja, mutta oon kuullut niistä pelkkää hyvää.  Niiden lisäksi matkaan lähti kaksi China Glazen lakkaa.

 Color Clubit vasemmalta oikealle:
- Untamed Luxury ( klikatkaa kuva isommaksi niin näette mitä tarkotin väärällä värillä) Toi on mun mielestä ihan liian vihreä.. Tältä  sen kuuluis näyttää.
- Space Case 
- Otherworldly
- Ulterior Motive 
- Alias
- Yum Gum
- Covered In Diamonds

Nää on kyllä niin ihania <3..
Sitten China Glazet:


Atlantis ja Entourage. Tykkään näistäkin tosi paljon!

Kaikin puolin jäi tosi hyvä maku tosta tilauksesta, enkä malta odottaa, että pääsen tilailemaan uutta tilausta. Siihen asti voin päivittäin jo haaveilla uusista muruista :D ja suunnitella että mitä ens kerralla tilaan.
 

14 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Jotkut lakat näyttää pullossa ihan eriltä, mitä kynnellä. Toivottavasti tuo CC:n lakka näyttää kynnellä oikealta! :) Ainakin googlen kuvissa pullossa oleva lakka näyttää samalle kun tuo oma pullosi. Myös näytön asetukset vaikuttavat, se kannattaa myös muistaa. :)

H kirjoitti...

Sanna: Totta, toivottavasti näyttäis kynnellä "oikeelta". Ei oo näytön asetuksista kiinni, kun näyttää paljaalla silmällä ihan vihreeltä :S

nova kirjoitti...

Voihan tuossa olla kyse ihan vain kamerasta, siis monien lakkojen sävyt eivät tahdo taltioitua oikealla tavalla kuvaan. Eli jospa kaikille ko. lakan kuvaajille on käynyt niin =D Ja kyllähän se joissain kuvissa näyttää ihan vihreältä, esim. tässä: http://polishthis.blogspot.com/2010/10/untamed-luxury.html

Mutta juu, tiedän tunteen kun pettyy johonkin lakkaan, kai se hinta vaan on maksettava tästä kynsilakkahulluudesta, välillä joutuu pettymään =)

Kiira kirjoitti...

Ihanaa! =D tuun ihan hulluks kun kattelen sun ostoksia ja koko blogia, rakastan tätä blogia! Mutta noista lakoista, oon haaveillu omista China Glazen kynsilakoista ja katoin että on aika halpoja tuolla verkkokaupassa! On siis ihan luotettava sivusto ja muistatko/tiedätkö paljon on postimaksu? Kiitos jo etukäteen =)

shiny kirjoitti...

Noita vihreäsinisiä lakkoja on ilmeisesti tosi hankala kuvata niin, että ne näyttäis niin vihreiltä kuin oikeasti:( Ainakin mulla oli sama ongelma Zoyan Charla-lakan kanssa ja siitäkin oli netissä tosi paljon niitä "väärän värisiä" kuvia, niin voihan olla, että tuokin lakka vain oikeasti on sen värinen? Tietenkin voi olla niinkuin Sanna sanoi, että kynnellä näyttää sinisemmältä:) Eli lakkauksia tänne vain niin nähdään!:)

Luna kirjoitti...

vaikken mikään pinkin suurkuluttaja ookaan, noi pinkit lakat on ihanan värisiä! :)

Luna

H kirjoitti...

Nova: Totta puhut. :/ kuvittelin ton olevan enemmän orly halley's cometin kaltainen :( no onneks mulla on toi orlykin jo :D

Kiira: Voi kiitos, kiva että tykkäät! :) Itse yhden tilaamisen perusteella pidän transdesigniä erittäin luotettavana ja hyvänä :) Eli tosiaan halvin postitus vaihtoehto on tuolla "mall flat rate box" niminen.. Tuohon mahtuu maksimissaan 9 lakkaa. Postimaksu taisi olla 20 dollaria suunnilleen. Ja tosiaan postimaksu on sama huolimatta siitä otatko 3 vai 9 lakkaa.. Suosittelen tilaamaan, sillä china glazeja on tuolla satoja.. <3

Shiny: Jep :/ Pitää kyllä lakata sillä seuraavaks, niin paljon "hämää" :D eka piti lakata jollain muulla uudella mutta haluan nyt testata tota että mikä on homman nimi ;D

Luna: itsekin ihastuin niihin :)

H kirjoitti...

Korjaus tohon kiiran vastaukseen.. Tosiaan se on Small eikä mall..

Anonyymi kirjoitti...

niin ja paljonkohan nää makso? :D jos ittekki innostuis tilaamaan (:

H kirjoitti...

plääh, en millään muista kun siitä on jo kauan aikaa kun näitä tilasin.. Mutta vähemmän kun mitä suomessa ostaessa. Olisko ollu noi kaikki yhteensä 30-40 e?? en yhtään kyllä muista. Mutta käy ihmeessä noiden sivuilla kattoon hintoja niin saat jonkinmoista käsitystä :)

Lotta kirjoitti...

ihana nettikauppa! Chinan lakat maksaa 3€! kaupois varmaa 16€ :D mut paljon noi toimituskulut oli?

H kirjoitti...

En yhtää muista kun siitä on aikaa :/ mutta tuolla sivuilla lukee varmasti! :) Mutta tulee kyl edullisemmaks jos ostat tuolta ku suomesta!

H kirjoitti...

Ai oho tälläsen kommentin olin vastannut joskus sillon kun olin tilannut ja Kiira kysyi postikuluista:
Kiira: Voi kiitos, kiva että tykkäät! :) Itse yhden tilaamisen perusteella pidän transdesigniä erittäin luotettavana ja hyvänä :) Eli tosiaan halvin postitus vaihtoehto on tuolla "mall flat rate box" niminen.. Tuohon mahtuu maksimissaan 9 lakkaa. Postimaksu taisi olla 20 dollaria suunnilleen. Ja tosiaan postimaksu on sama huolimatta siitä otatko 3 vai 9 lakkaa.. Suosittelen tilaamaan, sillä china glazeja on tuolla satoja.. <3

Lotta kirjoitti...

niin tulee :D joo, pitääkin ruveta heti tilaamaan :D