perjantai 1. lokakuuta 2010

Silmät

Haha, meni tänää tovi ottaessa kuvia, mutta kyllä kannatti!! Mielestäni hyvät kuvat sain :) Meni myös ihan sairaan kauan saada nää tänne, kone toimi tosi hitaasti. Siksi siis näin myöhään tää postaus!

Molemmat silmät
lähikuva
Tässä näkyy kulmat ja vähän hiusten väriäkin :)
Simmut kiinni
Toivon että näiden perusteella osaisitte sanoa minkälainen meikki mulle sopis :) näitähän voi toki painaa isommaksikin.
Mun luomet muuten rasvottuu suht helposti, eikös joku pohjustusmössö auttais siihen? Mikä olis suht halpaa ja hyvää? Entäpä mistä saisin halvat ja hyvät teko ripset? Kiitos teille kaikille etukäteen avusta ja mielenkiinnosta!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä tosi ihanan väriset silmät!Kanervan värinen eli punavioletti luomiväri sopisi mielestäni sun silmämeikkiin todella hyvin.

H kirjoitti...

Kiitos, omasta mielestäni aika sekavan väriset :S Täytyykin kokeilla ton väristä, toivottavasti löytyis jostain meikkilaukun uumenista :)

Anonyymi kirjoitti...

Seppälästä löytyy hyvän oloisia tekoripsiä, jotka eivät ole hinnalla pilattuja. Henk. koht. kokemusta minulla niistä ei ole, mutta kai ne asiansa kuitenkin ajaa (:
Silmämeikkiisi voisit kokeilla ruskean eri sävyjä ja ylärajausta kajaalilla tai eyelinerillä. Ruskean kanssa toimii hyvin vaaleat sävyt, ja miksei kultakin. Silmäkulmaan ja kulmaluulle suosittelen joka meikissä vaaleaa helmiäistä.

Meikkaaminen vaatii totuttelua, joten vinkkaisin, että etene rauhallisesti kokeillen. (:

H kirjoitti...

Joo, kiitos vinkistä! Täytyypä heti huomenna käydä katsomassa seppälän tarjonta, samalla kun menen hulluttelemaan hulluille päiville ;)

Kiitos paljon vinkeistä, pitää kokeilla!
Joo todellakin rauhallisesti kokeillen, vähän huonoja kokemuksia meikkaamisesta :D

Panda kirjoitti...

No voi kökkö olin ihan varma että vastasin tähän o_o.

Mutta siis, ihanat silmät vieläkin :)! Antaisin mitä vain tuonvärisistä silmistä, haluatko meikän siniharmaavihreäsekoitukset tilalle ;D?

Yläpuolella tulikin jo hyviä vinkkejä. Tosiaan maanläheiset sävyt toimivat ihanasti vihreän kanssa.

http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/product/2049_122/88-metal-mania-palette.cfm

Ostat tuollaisen ihanan paletin niin pääset kokeilemaan kaikkea mahdollista ja mitkä sopivat juuri sinulle parhaiten ;). Tuo paletti on muuten paljon "värikkäämpi" kuin mitä kuva antaa ymmärtää, löytyy kaikkia mahdollisia lämpöisiä sävyjä metallisävyisenä :). (Tahtoo!)

H kirjoitti...

Haha, kiitos paljon!

Joo, oon nähny noita coastalin paletteja blogeissa ja kuolannu myös perään.. Ja toi vaikuttais just sopivalta mulle, toi minkä linkkasit siis.

Ainut ongelma on, etten ihan oikeesti tiedä miten ja kuinka ja mihin niitä värejä sit laitetaan, että tulis ees jotenkin fiksun näköinen.. :D

Anonyymi kirjoitti...

En oo mikään ammattilainen sanomaan mutta musta sulle vois sopia tosi hyvin violetin sävyt:) ja vaikka ohut rajaus eyelinerillä=)

Ja jos kerran ei oo tosiaan oikeen mitään kokemusta miten niitä värejän kannattaa laittaa, niin alotat vaan vaaleilla sävyillä.
Perusmeikissä: vaaleeta luomiväriä luomen liikkuvalle osalle, sitten tummempaa silmän ulkonurkasta keskustaa kohti. Laita sitä tummaa myös luomivakoon ja häivytä sitä luomivaosta ylöspäin kohti kulmakarvoja: )

H kirjoitti...

Ano, Kiitos tosi paljon kattavasta selostuksesta ja neuvoista! :)