torstai 21. lokakuuta 2010

Sky Blue

Pakko olla noin pimeetä tuolla ulkona.. :( taaskaan en saanu näitä kynsiä kuvattua hyvässä valossa ja kuvista tuli sen takia kauheet..
Halusin testata toista uutta Snowcrystalliani. Ostin siis kicksin alennuslootasta kolme Snowcrystallin lakkaa, 3 € /kpl. Tämäkin on Snowcrystallin tämän kesän Spring/Summer 2010 kokelmasta, Sky Blue. Tämä on aika läpikuultava lakka, ja piti laittaa 3 kerrosta ja joihinkin jopa neljä.

Teippauksien avulla laitoin kynnelle tollasta sinistä glitteriä sivuttain, ja rajasin reunat nail art lakalla. Nimettömiin laitoin kynsitarran. Ihan ok kynnet tuli, ei mitkään suosikit kylläkään.

Todella paljon kiitoksia uusille lukijoille ja tietenkin myös vanhoille, jotka jaksavat seurata tätä blogia, vaihtelevasta postaustahdista huolimatta!

5 kommenttia:

Vee kirjoitti...

Onko snowcrystal-lakat minkä laatuisia? Olen miettinyt ostamista, epäilen vain aina halvempien lakkojen kohdalla niiden kestävyyttä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kynnet<3 Ite käytän Konadia aktiivisesti!

Ps. Ois kivaa saada postaus sun kaikista kynsilakoista ;))

- Iida

H kirjoitti...

Vee, noiden laatu on kyllä aika vaihtelevaa.. Riippuu niin paljon lakasta, mutta aika läpi kuultaviahan noi on :/ mutta pysyy kyllä suht hyvin ! On noi suht kalliita musta, normaali hinta on jotain 8 euroa?

Ano, Kiitos! Näissä kynsissähän ei tosiaan konadia käytetty mut muuten käytän kyllä suht usein.. :) Joo voisin kehitellä sellasta postausta, niitä lakkoja kun on aika paljon jo ja koko aika tulee vaan lisää! Kiitos siis ideasta, yritän toteuttaa lähiaikoina :)

Luna kirjoitti...

nätit kynnet! :) ja tosi ihanat noi sun edellisen postauksen kynnet!<3

Luna

H kirjoitti...

Kiitos! :)