keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Teemaviikon palaute

 Ensin käsittelen oikeassa reunassa olleen kyselyn tulokset.

Mitä pidit teemaviikosta? Oliko teema hyvä?

Tykkäsin! 21 (70%)

 En tykännyt 0 (0%)


Menettelee 4 (13%)


Hyvä idea, huono toteutus 5 (16%)

 Hyvä idea, hyvä toteutus 8 (26%)

Huono idea 1 (3%)
 

Ääniä yhteensä : 30


Ihan tyytyväinen olen tämän kyselyn tuloksiin. Vastaus hyvä idea, huono toteutus johtuu varmasti osittain siitä että lakkauksia oli niin kovin vähän. Ensi kerralla kun teen teemaviikon, ahkeroin lakkaukset jo etukäteen jokaiselle päivälle :) Nyt ei yksinkertaisesti riittänyt aika joka päivä tehdä uusia.

Sitten yksityiskohtaisempaan kyselyyn, tähänkin oli vastannut yllättävän moni, jopa sellasia jotka eivät arvontaan osallistuneet :) Hyvä, hyvä! Palaute on aina tärkeää ! Tässä vielä kysymykset:
1. Mitä pidit teemaviikosta? 
2. Mistä lakkauksesta pidit eniten?
3. Mistä vähiten?
4. Mikä oli hyvää teemaviikossa ja mikä oli huonoa?
5. Ehdotuksia seuraavan teemaviikon aiheeseen?
(6. Muita kommentteja?)

1. Yleinen mielipide oli että teemaviikko oli mukavaa vaihtelua  ja että teema oli hauska. Negatiivista oli lakkauksien vähyys.
2. Apinaorkesteri lakkaus voitti
3.  Tähän tuli eniten vastauksia "en osaa sanoa" tms, mutta ne jotka osasivat päättää niin vähiten pidettiin minun ystäväni kynsistä.
4.  Teemaviikossa pidettiin hyvänä aihetta ja sitä että niistä sai vinkkiä omiin lakkauksiin ja huonona sitä että lakkauksia oli liian vähän ja sitä että lakkaukset oli tehty liikaa apuvälineitä käyttäen (esim. konad ja fimot)
5. Ehdotuksia tuli kiitettävän paljon :) mm. Jouluinen/talvinen aihe, rakkaus, vain tiettyä värillistä lakkaa viikon ajan jokaisessa lakkauksessa, lastenlaulut part.2, eläinaihe, vuodenajat yms. :)
6. Kiitos kehuista ja ideoista!


Olen päättänyt että teen jatkoa tälle teemalle. Eli lastenlaulut part.2 on tulossa, mutta en uskalla luvata vielä millon! 

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Jee, jatkoa! Sitä odotellaan ainakin tällä suunnalla mielenkiinnolla :)

H kirjoitti...

Hyvä juttu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sry, mutta huono aihe tälläkin kertaa, olisin kaivannut jotakin muuta, sillä lastenlaulut eivät itseäni kovinkaan paljon kiinnosta );

H kirjoitti...

Ano, Ehdotuksia otan kyllä vastaan :) Ei kaikki lämpene kaikille teemoille, eteenkin kun tää lastenlaulut teema on vähän erikoinen! Mutta kerro ihmeessä mikä olisi juuri sinusta kiva teema niin pistän harkintaan :) Teen lastenlaulut part 2 ihan vaan sen takia että sitä toivottiin =)