tiistai 7. joulukuuta 2010

Ebayn ihmeellinen maailma!

On ihan unohtunut esitellä mun ostokset ebaysta! (mikä ihana keksintö se onkaan<3) Tällä hetkellä mulle on tulossa vielä pari juttua, niistä sit joskus kun ne mun luokse saapuu ja saan ne kuvattua :)
Lukuisten kynsilakkojen lisäksi ( olen esitellyt jo osan ja loput tulee sitten aikanaan ) halusin ostaa nail art siveltimiä ja two-way koristelulakkoja.

Alla vähän kuvia ostoksista.

24 kappaletta two-way koristelulakkoja. Näissähän on ideana se, että näissä on sekä sivellin että dotting toolia muistuttava kärki :) Eli näillä saa tehtyä viivoja, pisteitä, erilaisia kuvioita yms.
Värejä on monenlaisia ja koostumukset ovat erilaisia. On glitterlakkaa, hololakkaa ja cremeä. Oon testannut paria näistä ja ihan tyytyväinen olen ollut. :)

15 kappaletta eri muotoisia kynsisiveltimiä. Klikatkaa alempaa kuvaa isommaksi, niin näkyy paremmin siveltimen muoto. Näillä voi koristella kynnet tarpeen ja mielensä mukaan. Näitä en oo vielä kauheesti koittanut, mutta hyviltä vaikuttavat. Oisko kellään vinkkejä näiden käyttöön?

Sitten tilasin vielä Nail Tekin pikakuivattavan päälyslakan, joka on erityisesti luonnonkynsille. Tähän oon kyllä vähän pettynyt, sillä tämä ei todellakaan ole pikakuivattavaa, eli kuivuu liian hitaasti.. Muuten kyllä hyvä tuote, antaa kynsille kiiltoa ja suojaa lakkausta = lakkaus kestää pidempään.

Vielä on siis etsinnässä suht halpa ja hyvä pikakuivattaja, jonka kokokin olisi suht iso. (15 ml) Mavalan pikakuivattajaa pitää tähän väliin kehua, hoitaa tehtävänsä erittäin hyvin! Mutta se on turhan kallis niin pieneksi purkiksi..

Kuinka moni teistä on koukkuuntunut ebayhin? :) Minä olen  ja pahasti!

15 kommenttia:

Mansikka kirjoitti...

Mä olen ebay- koukussa! Ja suosittelen muuten pikakuivattajaksi Seche Viten dry fast top coatia, jota sieltä ebayn ihmeellisestä maailmasta saa ostettua. Pullosta löytyy tavaraa 14ml ja on musta ihan parasta!

S kirjoitti...

Quiken on siitä hassu kaveri, että se ei todellakaan kuivata lakkaa pintakuivaksi samalla lailla kuin mitä moni muu pikakuivattaja tekee ihan sekunteissa, mutta se kuivattaa kyllä koko lakkauksen täysin kuivaksi yhtä nopeasti kuin muut pikakuivattajat. Tälläiset kokemukset ainakin itselläni oli kun tätä sain kaksi pulloa ilmaiseksi ja johonkinhan nekin oli käytettävä :D

Anur kirjoitti...

Mikäs oli myyjän nimi jolta ostit ko.lakat?:)

H kirjoitti...

Mansikka, Kiitos paljon vinkistä ! Tuota tilaan varmaan seuraavaksi kokeiluun :)

S, totta. Itelle on tärkeintä just se että kuivattais pintakuivaksi nopeasti, sellanen söhlä kun olen..

Anur, En nyt muista, mutta joku kiinalainen se oli :D

Luna kirjoitti...

wau mikä määrä lakkoja :D siis pelkästään tuolt ebaysta :D pitäisköhän joskus tilata tuolt jotai :)

Luna

H kirjoitti...

Luna, tilaa ihmeessä! :)

Sara kirjoitti...

Paljo noi ebayt makso??? Paljon oli lakkoja!

H kirjoitti...

Nuo 24 lakkaa makso muistaakseni joku 8 euroa postikuluineen :)

Anonyymi kirjoitti...

KAUANKO NOILLA TAVAROILLA KESTI TULLA???

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo! =) Olen itekki aatellu tollasii ostaa. Onks nois siiis se toinen pää sellane ohut? Voisiks laittaa linkii mist löysit noi? Ku mä en löydellyt noita (;

H kirjoitti...

Ano1, Se vaihteli ihan tavaran ja myyjän mukaan.. Joku pari viikkoa muistaakseni.

Ano2, joo siis toinen pää on sivellin ja sit on myös pieni reikäpää, jolla saa tehtyä ihan pieniä pisteitä ja tarkkaa jälkeä. etippä hakusanalla "Nail Art 2-Way Pen Brush" :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkos noi ollu hyvii? (:

H kirjoitti...

Mitä noista tarkoitat? :o

Anonyymi kirjoitti...

Siis nuo lakat?

H kirjoitti...

En oo niitä viel kauheesti käytellyt mutta hieman oon kyllä pettynyt niihin. Ei mitää kovin pigmenttistä jälkeä ja eteenkin glitter koristelulakat on ärsyttäviä, hyvä kun yhden glitterin saa kynnelle :( eli en suosittelisi/ostaisi uudestaan