keskiviikko 2. helmikuuta 2011

!

Nyt kannattaa tilata joulu konad laatta! Nellyn alesta huomasin tämän konad m12 laatan :) Ei ehkä yksinään kannata tilata, mutta jos on muuten tuolta jotain ostamassa niin suosittelen! (postikulujen vuoksi ei yksinään kovin järkevää tilata ) Itselläni tuo laatta on jo :/

Eipä mulla oikein muuta, tässä just poistelen vanhoja lakkauksia ja mietin että mitä sitä tekis kynsille nyt illalla!

8 kommenttia:

keijju kirjoitti...

hah, nelly laittany joulu laatat poistoo melke heti joulun jälkee :D

H kirjoitti...

Totta :D mutta nythän toi kannattaa ostaa kun halvalla lähtee, varmasti ens jouluna tulis käyttöä !

TheEmppu kirjoitti...

Itelläni on tuo laatta. (; Se on muuten mun eka laatta. Ideaparkista ostin. :)

H kirjoitti...

Ihan kelpo laatta ekaksi, ainakin joulunalla :)

heini kirjoitti...

ihania kuvia ! löysin vasta sun blogin ja jään innolla seurailemaan ja odottelemaan uusia postauksia (: mulla on lyhyet kynnet, oon pureskellu niitä aina, ja nyt ku koitan kasvattaa nii nää liuskottuu heti ja sitte katkee D---: tiiätkö mikä auttais, oon epätoivone näitten kaa ku kynnet on NIIN rumat ):

H kirjoitti...

Kiva, tervetuloa seurailemaan :) Suosittelen käyttämään kynsiöljyä ja suosittelen myös että pidät ns. aina kynnet lakattuina (ihan pelkkä aluslakka riittää) Niin ja sitten älä pureskele niitä! :D

heini kirjoitti...

okei, kynsiöljyä oon ajatellukki et vois ostaa. nyt käytän trindin nail repairia. ajattelin kanssa että sally hansenin jotai tuotteita vois ostaa ku ne on varmaa hyviä? (:

H kirjoitti...

Niistä ei oo kyllä kokemuksia :o mutta ite oon käyttäny trindin Nail Balsamia ja on mielestäni tosi hyvää ja riittoisaa!