tiistai 22. maaliskuuta 2011

Dorothy Who?

Överikynsien jälkeen teki mieli lakata sellaisella lakalla, joka on enemmän "mua". Mikäs muukaan, kun glitter lakka! Voin kertoa, että ihastuin, tosin edelleen mun ikisuosikki on China Glaze Mistletoe Kisses.

Pidän myös tästä China Glaze Dororthy Who? sinisestä glitterlakasta enemmän kun Opin Simmer & Shimmer lakasta (jonka kuvaa voit katsoa tosta linkistä, jonka laitoin jo ylös).

Tykkään! Mielestäni nämä kynnet eivät koristeluja kaivanneet, joten pelkkä lakka riitti siis vaan. Lakka osottautu kynsillä vaaleammaksi mitä olisi luullut pullon perusteella, mutta ehkä kivempi niin :) Tästä jää kivan sileä pinta ja kun käyttää päälyslakkaa nämä kynnet kyllä kestävät pari päivää.

15 kommenttia:

marm kirjoitti...

AAAH! Aivan ihana väri ja sävy ja vou! Tuollaisen kyllä ottaisin aivan ilomielin ja avosylin vastaan kyllä omiin kynsiinikin. :) Sininen vaan kun on niin lemppari. Ja eipä noihin kyllä minkäänlaista koristelua tarvitse, erittäin hyvät juuri tuollaisenaan. Jopa koristeet olisi saattanut pilata nuo, sillä silloin tuo väri ja säihke ei olisi niin upeasti päässyt näkyviin. ;D

Karoliina kirjoitti...

Todella kaunis sininen : ) Mistä kaupoista noita China Glazen lakkoja voi ostaa? Vai pitääkö ne tilata netistä? Itse kun en muista törmänneeni niihin missään.

H kirjoitti...

marm: haha, lakka on kyllä ton sun ylistyksen arvonen :) tosi kaunis ja totta tuo että olis voinu pilata. Kiitos kommentista :)

Karoliina: China Glazeja myydään ainakin kickseissä, mutta ei niissä oo mitään kauheen laajaa valikoimaa :/. Myös sokos emotionit myy china glazea, mutta sielläkään valikoima ei ole päätä huimaava. Itse ostin tämän lakan blogikirppikseltä. Netistä (ebay, transdesing yms.) löytää sit näitä vähän "harvinaisempia" lakkoja joita tuskin myydään kicksissä yms. Suomen kosmetiikka kaupoissa. :)

Charming Nails kirjoitti...

Tosi nätisti olet saanut kuvattua lakan :)

H kirjoitti...

Kiitos! :)

Aino kirjoitti...

Ihana sininen! Kauniilta näyttää ainakin sun kynsillä (:

H kirjoitti...

Kiitos! :) Kyllä tämä varmasti lyhyempiinkin kynsiin sopisi =)

Luna kirjoitti...

wau miten hienot! :o

Luna

H kirjoitti...

Kiitos! :)

Wheatear kirjoitti...

Ihanan säihkyvä lakka! Ja tuo sinisen sävy on kauniin syvä. Lakkaus ei minustakaan kaipaa mitään ylimääräisiä koristeita.

Olen jostain syystä pitkään kammonnut sinisiä lakkoja, mutta tuo näyttää kyllä tosi kivalta. :)

H kirjoitti...

Kiitos, tuo lakka on kyllä poikkeavan erilainen :)

x kirjoitti...

nää on nii ihanat ja sun kynnet on ihanan pitkät! en tajuu mite saat ne pidettyy noi pitkinä ku mä koitan kasvattaa ja liuskottuu heti ):

H kirjoitti...

Kiitos paljon :) hoidan niitä kohtalaisen hyvin niin siks ne pysyy pitkinä. Vinkkinä voin sanoa että kannattaa kokeilla trindin nail balsamia :) mulla toimii hyvin!

Lotta kirjoitti...

IHANA lakka, saako oikein mistään Chinan lakkoja alle kympillä?:D

H kirjoitti...

netistä saa! Ja tietty blogikirppiksistä! :)