lauantai 19. kesäkuuta 2010

Come on and give me some more


Kysymys kuuluu missä säilyttäisin näitä kaikkia? Mikä olisi edullinen ja kätevä vaihtoehto? Haluaisin että kaikki lakat olis helposti nähtävissä, eikä esim pinottuna kasaan.. Missä te säilytätte lakkanne? :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

itse en haluis laittaa lakkoja esille, vaan semmosiin suht pieniin pahvilaatikoihin (mmitä nyt esim. ikeasta saa) joissa on kansi, ja jotka on vähän kynsilakkapulloja korkeampia :) olis kiva ku kaikki lakat olis pystyssä ja pysyis siistinä ja itekki tietäis missä mitäkin on :)

Mirka kirjoitti...

Miulla itellä on sellanen pinkkin muovilaatikko johon oon tunkenu laatikon missä on miun kynslakat, sit pussi misson kaikenmaailman pumpulit, pinsetit, viilat, appelsiini puutikut jne, ja sit indiskasta ostetut pikkulaaatikot missa toisessa on konad jutut ja toisessa kaikenmaailman kynstarrat ja manikyyritarrat + pumput, ja kynslakan puhdistusaineet ja alusta, toimii hyvin kun on kaikki jaoteltu näin :)

-mirka-

Sonne kirjoitti...

Mulla on pinkki muovinen laatikko kanssa, jossa on kansi ja laatikossa tyhjiä vanupuikkolaatikkoja, semmosia läpinäkyviä joissa lakat järjestyksessä. :]

H kirjoitti...

Kiitos vastauksista, ehkä alan pian hahmottelemaan omaa tapaani säilyttää kullanmuruja :)

Veeu (= kirjoitti...

Toimiva säilytysidea on sellanen työkalupakki joka aukenee kerroksittain, helppo lokeroida eri lakat, koristelujutut, konadit yms. Haittapuolena se, että jos omistaa _paljon lakkoja, ne kaikki ei välttis mahu sinne : (

H kirjoitti...

Juu, nyt olen kanssa hankkinut työkalupakin, tosin siinä on vaan yksi kerros :)