sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Mintut

Unohdinkin tänne kirjottaa että mulla on nyt menossa ns. Ostolakko, joka koskee kynsijuttuja. Oon viime aikoina tuhlannu ihan hirveesti rahaa kynsijuttuihin niin nyt pidän lakon, joka kestää heinäkuun loppuun asti :) saas nähdä miten onnistuu. Ainakin tulee kokeiltua näitä "vanhoja" lakkojakin, ja tulee tehtyä erilaisia "taideteoksia".

Nyt tänään testissä oli uusi Snowcrystallin now numero 16  lakka. Ihana mintun vihreä. Todella hyvä levittää, ja peittää kivasti. Ei suttaa juuri yhtään ohuen siveltimen ansiosta. Ainoa miinus on se että siveltimen jälki näkyy jonkin verran :/


Laitoin tätä 2 kerrosta ja näin hyvin peittyi :) tosin tuo esille aika hyvin kynnen epätasaisuuden..Mielestäni kaunis lakka ilman koristeitakin mutta enhän mä nyt malttanut olla koristelematta! Tässä loppu tulos, en jaksanut siistiä.


Kylläpäs näyttääkin rumalta ilman siistimistä, mutta ei voi mitään :D Eli aluslakkana taas Dependin kynnenvahvistajaa, sitten Snowcrystallia , konad kuviot laatasta m57. En tiiä miks halusin tehdä nimettömiin (kuulostaapa tyhmältä..) erilaiset kuviot. Kukissa vihreät "timantit" keskellä. Päällä viel Konad päällyslakka.

Niin ja piti viel sanoa että suuri kiitos uusille lukijoille !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskan näköistä tuo kun nimettömissä on eri kuvio! Mutta suosittelen että siistit ensin kuvien ottamista, sillä se kyllä vaikuttaa paljon yleiskuvaan :)

HP kirjoitti...

Luna, tervetuloa :)

Tarzan, jep totta puhut. Koitan jatkossa olla hieman ahkerampi siistimisen kanssa :)